reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
Przykro mi. A gdzie planujesz in vitro?

A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim

Współczuję że jednak nic nie wyszło z bety.
Powodzenia życzę z in vitro! Kolejny etap to wiara i nadzieja że się uda! Walcz o marzenia!

reklama
Do góry