panierkaa90
Fanka BB :)
Doktor powiedział tylko tyle by przyjść do niego najpóźniej 5 dnia miesiaczki [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w takiej sytuacji rozwazalabym zmianę lekarza tylko płacisz za wizyty a nic konkretnego nie mówiDoktor powiedział tylko tyle by przyjść do niego najpóźniej 5 dnia miesiaczki [emoji16][emoji16]
Ja też trzymam kciukiJa i tak trzymam kciuki za Ciebie moja droga.
Przykro mi. A gdzie planujesz in vitro?A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
I nic więcej?Ja w takiej sytuacji rozwazalabym zmianę lekarza tylko płacisz za wizyty a nic konkretnego nie mówi
Uciekaj od niego...marnujesz czas i kase...Doktor powiedział tylko tyle by przyjść do niego najpóźniej 5 dnia miesiaczki [emoji16][emoji16]
Nie wiem jeszcze. Jestem ze Szczecina i wolała bym tu. Moja koleżanka będzie miała przede mną to mi zda relacjePrzykro mi. A gdzie planujesz in vitro?
A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
Doktor powiedział tylko tyle by przyjść do niego najpóźniej 5 dnia miesiaczki [emoji16][emoji16]