reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

KWIECIEŃ

18 – jolancik – monitoring cyklu
18 – Lake882 – beta hcg

19 – Sikulinda - monitoring
24 - gooossia17 – beta hcg
29 – cikulinka - testowanie

MAJ

11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???
Proszę wpisać mnie na jutro na wizytę w lekarza.

reklama
Lake kciuki za Twoją betę &&&

39f8egz2yx0jwf3r.png

Wracam od lekarza, nie zareagowałam na manopur. Nie próbujemy więcej, zapadła decyzja o in vitro dostałam duphaston na wywołanie okresu i potem tabletki antykoncepcyjne i 11.05 wizyta z ustaleniem leków. Dokumenty już dostaliśmy i z wypełnionymi mamy wrócić na wizytę. Badania ważne mamy na początku czerwca prawdopodobnie wszysto się rozwiąże. Jest radość a zarazem smutek bo to już ostatnia nadzieja.

Wracam od lekarza, nie zareagowałam na manopur. Nie próbujemy więcej, zapadła decyzja o in vitro dostałam duphaston na wywołanie okresu i potem tabletki antykoncepcyjne i 11.05 wizyta z ustaleniem leków. Dokumenty już dostaliśmy i z wypełnionymi mamy wrócić na wizytę. Badania ważne mamy na początku czerwca prawdopodobnie wszystko się rozwiąże. Jest radość a zarazem smutek bo to już ostatnia nadzieja.
Przykro mi. A co znaczy, że nie zareagowałaś na leki?

Ja miałam zaplanowaną wizytę na dzisiaj, ale lekarka przesunęła mi na czwartek :hmm: Jeśli będą odpowiednie warunki to iui w piątek, a gdyby czasem za późno to może chociaż się dowiem jak zareagowałam na nowe leki. Tylko coś czuje, jak w tym momencie kłuje mnie w jajnikach a dziś 10 dc....

39f8egz2yx0jwf3r.png

Jestem po rozmowie z lekarzem.Od następnego cyklu od 2dc tabletki antykoncepcyjne. Wizyta w klinice między 10 a 16 dniem i zaczynamy procedurę z in vitro:) Cieszę się,że już coś wiem ale też boje.... Bardzo liczyłam na inseminację. Teraz miesiąc na wyluzowanie i nabranie dystansu i do dzieła :) Może los zrobi nam psikusa i uda się w naturalnym cyklu :) Trzymam za wszystkie kciuki!

Jestem po rozmowie z lekarzem.Od następnego cyklu od 2dc tabletki antykoncepcyjne. Wizyta w klinice między 10 a 16 dniem i zaczynamy procedurę z in vitro:) Cieszę się,że już coś wiem ale też boje.... Bardzo liczyłam na inseminację. Teraz miesiąc na wyluzowanie i nabranie dystansu i do dzieła :) Może los zrobi nam psikusa i uda się w naturalnym cyklu :) Trzymam za wszystkie kciuki!
Ja identycznie :)

reklama
Do góry