reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny! Ciężko przeżyłam te święta... Ale juz jest lepiej.W głowie układam sobie plan działania. Jutro dzwonie do lekarza i pytam co z in vitro, kiedy się zgłosić, czy muszę zrobić dodatkowe badania (pewnie nie będzie zachwycony,bo miałam podejść do 3 iui a o in vitro miałam nie myśleć....). Ale ja już nie mam sily na kolejną inseminację :( nikomu się nie udaje... Żebym jeszcze wiedziała co jest przyczyną niepowodzeń...in vitro wiele mi wyjaśni

Dziewczyny! Ciężko przeżyłam te święta... Ale juz jest lepiej.W głowie układam sobie plan działania. Jutro dzwonie do lekarza i pytam co z in vitro, kiedy się zgłosić, czy muszę zrobić dodatkowe badania (pewnie nie będzie zachwycony,bo miałam podejść do 3 iui a o in vitro miałam nie myśleć....). Ale ja już nie mam sily na kolejną inseminację :( nikomu się nie udaje... Żebym jeszcze wiedziała co jest przyczyną niepowodzeń...in vitro wiele mi wyjaśni
To ma być Twoja decyzja nie lekarza ;) ja nie wiem czy oni myślą, ze nam jest tak łatwo od iui siedzieć na kanapie i rozmyślać czy się udało czy się nie udało? Człowiek najpierw czeka na decyzje co się dzieje, a jak jest już decyzja to odlicza dni do iui. A od iui do testu. Przecież to psychicznie można się wykończyć. :no2:

To ma być Twoja decyzja nie lekarza ;) ja nie wiem czy oni myślą, ze nam jest tak łatwo od iui siedzieć na kanapie i rozmyślać czy się udało czy się nie udało? Człowiek najpierw czeka na decyzje co się dzieje, a jak jest już decyzja to odlicza dni do iui. A od iui do testu. Przecież to psychicznie można się wykończyć. :no2:
Można się wykończyć....a ja tego nie chce! Jestem psychicznie wymęczona... Chce zrobić krok do przodu i wiedzieć czy coś jest nie tak....

Jak tam u Was kochane po swietach?;)
My z Mezem bardzo wyluzowalismy ..bardzo :) juz dawno nie pamietam kiedy tak nam sie ukladalo w zyciu i w tych sprawach :) zblizaja mi sie dni plodne powiedzcie mi kochane czy mialyscie kiedys takie pelne piersi i zylki wam bylo widac ? Bardzo mnie bola ostatnio ... A jak u Was ?:)

U mnie ok i już po chrzcinach :) Jutro 10 dc i o 18tej mam wizyte u lekarza. Ciekawa jestem jak tam moje pęcherzyki czy zmiana tabl. do stymulacji z clo na aromek da lepszy rezultat. Bo w ostatnim cyklu czułam się nijak a teraz jakaś jestem spokojniejsza.

Jak tam u Was kochane po swietach?;)
My z Mezem bardzo wyluzowalismy ..bardzo :) juz dawno nie pamietam kiedy tak nam sie ukladalo w zyciu i w tych sprawach :) zblizaja mi sie dni plodne powiedzcie mi kochane czy mialyscie kiedys takie pelne piersi i zylki wam bylo widac ? Bardzo mnie bola ostatnio ... A jak u Was ?:)
Wyluzowanie. ..to jest to!!!!Dawno tego nie mialam. ....

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

KWIECIEŃ

18 – jolancik – monitoring cyklu
18 – Lake882 – beta hcg

19 – Sikulinda - monitoring
19 - panierkaa90 - wizyta u lekarza
24 - gooossia17 – beta hcg
29 – cikulinka - testowanie

MAJ

11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???

Ostatnia edycja:
reklama
Święta,święta i po ....

Lake kciuki za betę[emoji6]
Jolancik miłego monitorowania[emoji6]

Zylwia u mnie też płodne... jajca czuje... ale nie licze i staram się o tym nie myśleć choć nie jest latwo [emoji58]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Do góry