panierkaa90
Fanka BB :)
No i jaki wynik ??Zrobilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i jaki wynik ??Zrobilam
ehh....może za wcześnie. ...Ja nie mam czym sie pochwalic .....
Kurcze nie doczytałam. .. hmm... do środy daleko.. może to za wcześnie. Mi lekarz kazał zrobić w poniedziałek..Ja nie mam czym sie pochwalic .....
Nic nie ma.. nic nie ma... no z takim nastawieniem z góry na NIE to nie wiem jaki był wogole sens podchodzić do iui skoro ty i tak mówisz ze nic z tego [emoji48] malpa jest ?? NIE MA !! - wiec jest szansa! Wiele kobiet na początku test zawodzi [emoji16] jeśli mi jutro wyjdzie negatywny to i tak będę cierpliwie czekać do środy. . Ale ja mam nastawienie bojowe - wiem ze jutro wkoncu zobaczę 2 krechy! Nie zakładam innej opcji!Jak juz cos by bylo to by byly dwie kreski a ze nie ma to znaczy ze nic nie ma... I tyle
Czytalam i pamiętam pisałaś ze teraz to ten czas. ..ja przecież nie wiem czy bd w ciąży czy nie.. ale wiem ze absolutnie nie pozna się tak poddać .. i niby co robić usiąść i płakać ?? Myślisz ze jak tak się owiesisz i zaczniesz płakać i dramatyzowac to w cudowny sposób znajdziesz w ciążę? ? Jeszcze na nieszczęście jakiejś depresji czy nerwicy się nabawisz! Piszesz ze ciekawe co ja bym mówiła na twoim miejscu- a co ja niby z choinki spadam. . Obie borykamy się z tym samym problemem, twój żal i ból nie jest dla mnie jakaś abstrakcja!!I sobie cofnij wstecz jak nie cxytalas jakie mialam nastawienie skoro stwierdzilas ,ze z takim nastawieniem z gory na nie jaki byl sens podchodzic do IUI !
Nie poddawaj się jeszcze. Wiem doskonale co czujesz, pewnie wszystkie to wiemy. Co dalej planujesz? Następną iui czy ivf już masz na horyzoncie? Ja długo się zastanawiałam nad in vitro i nad kosztami, ale dwie kreski i pozytywną beta wyleczyly mnie z obaw. Będzie dobrze tylko zbierz jeszcze trochę sił i walcz. Warto, naprawdę warto kochana [emoji7]Jak juz cos by bylo to by byly dwie kreski a ze nie ma to znaczy ze nic nie ma... I tyle