reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
zylwia trzymam kciuki:) bedzie dobrze
no cóż dziewczyny jutro mnie czeka ciężki dzień
idę na chrzciny mam byc chrzesną....
najgorsze ze tak bedzie pełno dzieci.......niewiem jak to ja zniose ale domyslam się jak to bedzie z moim facet
on nie chce wogole iść bo bedą dzieci w tym noworodek i 5 miesięcna moja gwiazda i mu się serce bedzie pekać no i tak mysle żę chyba nie bede go straszliwie zmuszać bo wiem ze to nie łatwe dla mnie też...no koniec moich wypocin bo przymulam...trzymam za was kciuki:).....
co do chorób mnie zrobiła się gesty katar wcześniej mnie strasznie gardło bolało więc jestem chora oby iui sie tym razem udała:) i tak ma być.....czasem sobie mysle żę może dlatego nie mogę zajść bo mam być chrzestną a po tym jak już nią bede to się uda
Zaczyna się od bycia mamą chrzestną.... Później już się jest PRAWDZIWĄ:)Uda się!

reklama
Do góry