Ja sie dopisze pod koniec kwietnia do waszego kalendarzaCzy dopisać Cię do naszego kalendarza?
reklama
jolancik
Fanka BB :)
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
MARZEC
21 - pisces - wizyta w klinice
21 - jolancik – IUI
22 - adunnnia90 – beta hcg
22 - anett96 – monitoring cyklu
22 - panierkaa90 - IUI
24 - Jaka - wizyta kontrolna
27 - Oska305 – beta hcg
29 - Bubu19821 - monitoring cyklu
KWIECIEŃ
01 - natalix0 - monitoring cyklu
09 – froncia – wizyta u lekarza
CZERWIEC
09-11 – Evelevel – badania szpitalne
Ostatnia edycja:
jolancik
OKJa sie dopisze pod koniec kwietnia do waszego kalendarza
Ile juz mialas prob iui ja za na pierwsza probe bardzo sie stresowalam potem bylo juz lepiej ale nie lubie tego jak wkadaja mi wziernik potem ta dlugasna igle to jakas masakra
jolancik
Dzisiaj 3 próba i jakoś pozytywnie się nakręciłam jak zobaczyłam wyniki męża bo o wiele lepsze niż poprzednio nawet pani doktor powiedziała, że bardzo dobre. Nie wiem, ale to może dzięki zmianie witamin poprzednio długo brał AndrovitPlus a od miesiąca łyka PROFERTIL.Ile juz mialas prob iui ja za na pierwsza probe bardzo sie stresowalam potem bylo juz lepiej ale nie lubie tego jak wkadaja mi wziernik potem ta dlugasna igle to jakas masakra
U mojego meza skompletowalam sama ten sklad profertilu i ma wyniki o wiele lepsze jak zrobilismy pierwszy raz badanie nasienia to sie zalamalam tylko 8% prawidlowych teraz ma juz prawie 40% wiec jest dobrze duzo pomogla l karnityna i zestaw witamin takich ja biore wyniki sie poprawilyDzisiaj 3 próba i jakoś pozytywnie się nakręciłam jak zobaczyłam wyniki męża bo o wiele lepsze niż poprzednio nawet pani doktor powiedziała, że bardzo dobre. Nie wiem, ale to może dzięki zmianie witamin poprzednio długo brał AndrovitPlus a od miesiąca łyka PROFERTIL.
U nas byly duze nadzieje w pazdzierniku mialam podwojna owulacje wtedy nastawilam sie ze sie uda i pojawila sie @ spozniona w taka wpadlam depresje ze rzucilam to wszystko w cholere swieta mnie dobily i rodzinka powiedzialam im wtedy ze dziecka nie bedzie. Musialam zawiesic starania bo tsh mimo dobrego wyniku latem w pazdzierniku wynosilo ponad 5 musialam zmienic dawke i zbijac pol roku zeby bylo ponizej 2 i nadeszla ta chwila jest 1.8[emoji5] ja odpoczelam i w kwietniu po swietach startujemy
jolancik
To może dużo Ci dała taka przerwa. Teraz jak hormony wyregulowane to zobaczysz że się uda. Ja w zeszłym tygodniu też psychicznie nie dawałam rady, zwłaszcza dobija mnie gdy patrze na mojego młodszego brata że ma już 3 dzieci (nieplanowanych) a mi tak ciężko (bo prawie 6 lat starań) Nawet moja pani doktor stwierdziła że przyda mi się przerwa, jeśli by się tym razem nie powiodło. Ale zobaczymy co przyniesie kwiecień...U nas byly duze nadzieje w pazdzierniku mialam podwojna owulacje wtedy nastawilam sie ze sie uda i pojawila sie @ spozniona w taka wpadlam depresje ze rzucilam to wszystko w cholere swieta mnie dobily i rodzinka powiedzialam im wtedy ze dziecka nie bedzie. Musialam zawiesic starania bo tsh mimo dobrego wyniku latem w pazdzierniku wynosilo ponad 5 musialam zmienic dawke i zbijac pol roku zeby bylo ponizej 2 i nadeszla ta chwila jest 1.8[emoji5] ja odpoczelam i w kwietniu po swietach startujemy
reklama
natalix0
Tak1.04 monitoringCzy dopisać Cię do naszego kalendarza?
Podziel się: