reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam też wszystkie nowe staraczki Iwo86, maluty, Emka 29 :)
Prowadzę też kalendarz, więc jak chcecie to będę Was wpisywać tylko podawajcie co i kiedy macie a dzięki temu będziemy na bieżąco, która na jakim etapie ;)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ostatnia edycja:
reklama
Juz sobie leze spokojnie na "samolocie" ;) lepiej sie czuje niz za pierwszym razem no troszke mnie boli brzuch na dole ale do przyzycia :) teraz aby czekac na piekna bete !!!! :)
Teraz tylko potrzebny spokój i dużo odpoczynku i kciuki za wysoką betę za 14 dni :) A jak duże miałaś pęcherzyki, przypomnij ile miały w sobotę a jak urosły do dnia dzisiejszego?

Teraz tylko potrzebny spokój i dużo odpoczynku i kciuki za wysoką betę za 14 dni :) A jak duże miałaś pęcherzyki, przypomnij ile miały w sobotę a jak urosły do dnia dzisiejszego?
No tym razem postanowilam ze bez zwolnienia :) dzis wolne to poleze a jutro do pracy :) sobota - endo 8 ,pecherzyki 13mm i 15mm i jeden znieksztalcony 18x12mm... Dzis endo 10 pecherzyki 18mm i 21mm :)) i sluz plodny super wszystko gralo ;)

No tym razem postanowilam ze bez zwolnienia :) dzis wolne to poleze a jutro do pracy :) sobota - endo 8 ,pecherzyki 13mm i 15mm i jeden znieksztalcony 18x12mm... Dzis endo 10 pecherzyki 18mm i 21mm :)) i sluz plodny super wszystko gralo ;)
No to super poprawa :) choć śluz w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia, przecież iui go omija. Najważniejsze, że ładne endo i tak pęcherzyki urosły :)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ja dopiero zaczynam. Jestem po hSG na karowej w lutym. pierwsza wizyta dotycząca inseminacji w czwartek. Podpowiecie jak wyglądają przygotowania? Moja gin przepisała mi od 16dc duphaston i clexane..(od jutra zaczynam brac).

No to super poprawa :) choć śluz w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia, przecież iui go omija. Najważniejsze, że ładne endo i tak pęcherzyki urosły :)

39f8egz2yx0jwf3r.png
No endo to byl dla mnke lekki szok bo zawsze mialam takie malutkie :) ja jestem mimo wszystko bardzo dobrej mysli i teraz Jolancik kciuki za Ciebie :*

reklama
Jestem po wizycie, w przyszłym miesiącu (kwiecień)pierwsza stymulowana inseminacja. Od 3dc Clomifen przez 5dni następnie USG i termin pierwszej IUI. Wyniki krwi LH i FSH dobre, przy takim stopniu endo duża rezerwa komórek jajowych. Dobre wiadomości, dobrze zaczynamy ten tydzień , tą wiosnę.

Do góry