reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam też wszystkie nowe staraczki Iwo86, maluty, Emka 29 :)
Prowadzę też kalendarz, więc jak chcecie to będę Was wpisywać tylko podawajcie co i kiedy macie a dzięki temu będziemy na bieżąco, która na jakim etapie ;)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ostatnia edycja:
reklama
Juz sobie leze spokojnie na "samolocie" ;) lepiej sie czuje niz za pierwszym razem no troszke mnie boli brzuch na dole ale do przyzycia :) teraz aby czekac na piekna bete !!!! :)
Teraz tylko potrzebny spokój i dużo odpoczynku i kciuki za wysoką betę za 14 dni :) A jak duże miałaś pęcherzyki, przypomnij ile miały w sobotę a jak urosły do dnia dzisiejszego?

Teraz tylko potrzebny spokój i dużo odpoczynku i kciuki za wysoką betę za 14 dni :) A jak duże miałaś pęcherzyki, przypomnij ile miały w sobotę a jak urosły do dnia dzisiejszego?
No tym razem postanowilam ze bez zwolnienia :) dzis wolne to poleze a jutro do pracy :) sobota - endo 8 ,pecherzyki 13mm i 15mm i jeden znieksztalcony 18x12mm... Dzis endo 10 pecherzyki 18mm i 21mm :)) i sluz plodny super wszystko gralo ;)

No tym razem postanowilam ze bez zwolnienia :) dzis wolne to poleze a jutro do pracy :) sobota - endo 8 ,pecherzyki 13mm i 15mm i jeden znieksztalcony 18x12mm... Dzis endo 10 pecherzyki 18mm i 21mm :)) i sluz plodny super wszystko gralo ;)
No to super poprawa :) choć śluz w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia, przecież iui go omija. Najważniejsze, że ładne endo i tak pęcherzyki urosły :)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ja dopiero zaczynam. Jestem po hSG na karowej w lutym. pierwsza wizyta dotycząca inseminacji w czwartek. Podpowiecie jak wyglądają przygotowania? Moja gin przepisała mi od 16dc duphaston i clexane..(od jutra zaczynam brac).

No to super poprawa :) choć śluz w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia, przecież iui go omija. Najważniejsze, że ładne endo i tak pęcherzyki urosły :)

39f8egz2yx0jwf3r.png
No endo to byl dla mnke lekki szok bo zawsze mialam takie malutkie :) ja jestem mimo wszystko bardzo dobrej mysli i teraz Jolancik kciuki za Ciebie :*

reklama
Jestem po wizycie, w przyszłym miesiącu (kwiecień)pierwsza stymulowana inseminacja. Od 3dc Clomifen przez 5dni następnie USG i termin pierwszej IUI. Wyniki krwi LH i FSH dobre, przy takim stopniu endo duża rezerwa komórek jajowych. Dobre wiadomości, dobrze zaczynamy ten tydzień , tą wiosnę.

Do góry