reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cikulinka oby sie udało i juz nie będzie potrzebna 5 próba.. . Też już tak bym bardzo chciała żeby Nam sie wszystkim udało..... musimy być silne i walcZyć.....

Ja tez czuje ze to ten czas :) chociaz powiem wam ,ze nie widze sluzu plodnego dzis ????? Co wy na to ??? Zalamie sie ?
Cikulinka lepiej zeby teraz sie udalo i mam nadzieje,ze cos tam sie juz u Ciebie dzieje w brzuszku :) a powiedz mi jak sie w ogole czujesz ? Jakies objawy na @?

Ja niedawno sie dowiedzialam,ze kolezance nie powiodlo sie in vitro...no i byla po 7 IUI masakra :(

Ja tez czuje ze to ten czas :) chociaz powiem wam ,ze nie widze sluzu plodnego dzis ????? Co wy na to ??? Zalamie sie ?
Cikulinka lepiej zeby teraz sie udalo i mam nadzieje,ze cos tam sie juz u Ciebie dzieje w brzuszku :) a powiedz mi jak sie w ogole czujesz ? Jakies objawy na @?

Ja niedawno sie dowiedzialam,ze kolezance nie powiodlo sie in vitro...no i byla po 7 IUI masakra :(
zylwia lec do rosmanu po olej z wiesiolka
mnie i innym pomaga ja biore oeparol własnie z olejem z wiesiołka.....
swoja droga mnie tez ostatnio wydawalo sie ze nie mam sluzu a okazało sie ze jest go duzo i nie brałam wtedy oleju.......moze i tak jest w twoim przypadku...co do objawow to chyba nic plecy mie bola az podczas snu sie budze...no i jakis taki sluz dziwny a tak to nic.......chociaz jakis dyskomfort tam jest ale to chyba nie to

zylwia lec do rosmanu po olej z wiesiolka
mnie i innym pomaga ja biore oeparol własnie z olejem z wiesiołka.....
swoja droga mnie tez ostatnio wydawalo sie ze nie mam sluzu a okazało sie ze jest go duzo i nie brałam wtedy oleju.......moze i tak jest w twoim przypadku...co do objawow to chyba nic plecy mie bola az podczas snu sie budze...no i jakis taki sluz dziwny a tak to nic.......chociaz jakis dyskomfort tam jest ale to chyba nie to
A ja trzymam kciuki zeby to bylo tooo !!! ;)) a mam pytanie co z tym pelnym pecherzem w vzasie IUI ? Mowila Ci cos nasza Pani doktor ? Bo mi nic a tu dziewczyny o tym pisza :)

Cześć dziewczyny. Dziękuję Wam za wsparcie. Byłam wczoraj w klinice i czekam@ aż przyjdzie i od razu biorę clo. Jak dobrze pójdzie to w tym cyklu podejdę do iui. 31.03 mam monitoring. Trzymam za was wszystkie kciuki.

Hej, miałam dziś monitoring i we wtorek IUI :) pęcherzyk 17 mm a endometrium tak 9 prawie 10 mm. Pani doktor stwierdziła że to "idealne warunki" no ale zobaczymy, do wtorku pęcherzyk powinien mieć z 19 i będzie dobrze. Trzymajcie proszę kciuki bo to będzie moje 3 podejście i chyba ostatnie...

Hej, miałam dziś monitoring i we wtorek IUI :) pęcherzyk 17 mm a endometrium tak 9 prawie 10 mm. Pani doktor stwierdziła że to "idealne warunki" no ale zobaczymy, do wtorku pęcherzyk powinien mieć z 19 i będzie dobrze. Trzymajcie proszę kciuki bo to będzie moje 3 podejście i chyba ostatnie...
Suuuuper !! Mije endo wczoraj bylo 8 wiec szok bo zawsze mialam 5-6,5 ;) jutro jwszczr powinno byc wieksze ;) jolancik a Ty cos mi powiesz na temat tego pelnego pecherza do IUI ?:) jutro jade na 7.20

reklama
Trzymam mocno kciuki aby bylo to 3 i ostatnie SZCZĘŚLIWE podejscie [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry