reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zylwia bede trzymać kciuki..... mocno.. . Oby się udało...... daj znać jak po.... ściskam mocno..... ja myślę o ewentualnie jeden dzień wolnego wziąść.. ale zobaczymy.. . Jak wyjdzie... I jak będzie.... O której masz się zglosic ?
Mam na 7.20 ;) jak tylko bede po w domku lezala to dam znac :)

reklama
Oo to szybko...akurat dojadę do pracy i pomyślę o Tobie.i bdctrzymac kciukasy...... ja czekam na okres i potem będę się umawiać.....

Kobietki czytam Was cały czas i mocno trzymam kciuki :-)

Nowe forumowiczki witam i zapewniam, że dobrze trafiłyście :-)

Takie pytanko do tych od śluzu, że tak brzydko powiem :-) Lekarze Wam iui nie robią bo nie ma śluzu płodnego w sensie, że owu nie będzie czy jak ? Ja miałam wrogi śluz, czyli jedno z podstawowych wskazań do iui bo przecież przy iui omija się śluz. No i wiem ,że wrogi śluz czy jego brak to nie wyrok na całe życie :-)

Kobietki czytam Was cały czas i mocno trzymam kciuki :-)

Nowe forumowiczki witam i zapewniam, że dobrze trafiłyście :-)

Takie pytanko do tych od śluzu, że tak brzydko powiem :-) Lekarze Wam iui nie robią bo nie ma śluzu płodnego w sensie, że owu nie będzie czy jak ? Ja miałam wrogi śluz, czyli jedno z podstawowych wskazań do iui bo przecież przy iui omija się śluz. No i wiem ,że wrogi śluz czy jego brak to nie wyrok na całe życie :-)
Wrogi śluz to nie wyrok...... Czyli zaszłaś mimo wszystko w ciążę :)?

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

19 – jolancik – monitoring cyklu
20 - monia_87 - obserwacja usg
20 – panierkaa90 – monitoring cyklu
20 - zylwia - IUI
21 - pisces - wizyta w klinice
21/22 – jolancik – IUI - ?
22 – adunnnia90 – beta hcg
22 – anett96 – monitoring cyklu
27 – Oska305 – beta hcg

KWIECIEŃ

09 – froncia – wizyta u lekarza

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Miałam IUI, zaszłam po pierwszej próbie, jednak Maleństwo miało wadę genetyczną i w 32 tc Synek odszedł do Aniołków. Kiedy wznowiliśmy starania, zaczęliśmy pierw naturalnie i organizm po dłuższej przerwie po prostu odpoczął i "zadziałał".

Miałam IUI, zaszłam po pierwszej próbie, jednak Maleństwo miało wadę genetyczną i w 32 tc Synek odszedł do Aniołków. Kiedy wznowiliśmy starania, zaczęliśmy pierw naturalnie i organizm po dłuższej przerwie po prostu odpoczął i "zadziałał".
Ohh przykre to. ...:( Ale najważniejsze, że się udało. ...

reklama
Zylwia juz zaciska kciuki jakoś mam wrażenie ze tym razem wam się uda :-) .....
No cóż my się naturalnie starismy zobaczymy moze coś będzie ale sama niewiem powinnam okresu dostać kolo piątku zobaczymy chciałbym żeby nie przyszedł i juz ...ale życie pokaże jak nie to przed świętami 5 proba. ...

Do góry