reklama
natalix0
Fanka BB :)
TrzymamyHej Dziewczyny. Miałam dzisiaj punkcję i w środę transfer[emoji7] Trzymajcie kciukasy :-)
Dużo lepiej niż się spodziewałam. Nie pamiętam jak znalazłam się na łóżku i jak pielęgniarki mnie ubraly, a potem było mi strasznie zimno aż podskakiwalam na łóżku. Siostra i szwagier otulali mnie kurtkami. Po pół godziny było już ok, tylko trochę skołowana byłam. Godzinę po wszystkim tylko lekkie plamienie i ból brzucha. Teraz leżę i odpoczywam.Trzymamya jak czułaś się po punkcji?
natalix0
Odpoczywaj i nastawiaj się mentalnie na bycie mamąDużo lepiej niż się spodziewałam. Nie pamiętam jak znalazłam się na łóżku i jak pielęgniarki mnie ubraly, a potem było mi strasznie zimno aż podskakiwalam na łóżku. Siostra i szwagier otulali mnie kurtkami. Po pół godziny było już ok, tylko trochę skołowana byłam. Godzinę po wszystkim tylko lekkie plamienie i ból brzucha. Teraz leżę i odpoczywam.
Bubu19821
Mi przygotowania zajęły 3 mc. Ciężko było dostać się na wizytę do lek więc czekałam miesiąc. Następnie po miesiącu wizyta i przepisanie lek na stymulacje, następnie czekałam na miesiączkę ok miesiąca by móc zacząć brać tabletki. U mnie w sumie tak mniej więcej to wyglądało.Hej dziewczyny, ile i czy w ogóle trzeba odczekać po laparoskopi żeby podejść do IUI a może nawet do IVF?
natalix0
Ojej. ...no taki ból to na pewno nie jest normalny. ..może jedź na SOR? ?!!Dziewczyny pomocy ! Taki bol mnie zlapal w jajnikach i tam na dole ze zaraz oszaleje mam az skurcze a najbardziej tam na dole! Dzis 3dzien przyjmowalam Lamette czy to normalne????? Wyje z bolu![]()
Bubu19821
Zylwia daj znać co u ciebie?Dziewczyny pomocy ! Taki bol mnie zlapal w jajnikach i tam na dole ze zaraz oszaleje mam az skurcze a najbardziej tam na dole! Dzis 3dzien przyjmowalam Lamette czy to normalne????? Wyje z bolu![]()
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
MARZEC
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg
18 – zylwia – monitoring cyklu
19/20 – jolancik – monitoring cyklu
22 – adunnnia90 – beta hcg
CZERWIEC
09-11 – Evelevel – badania szpitalne
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
reklama