reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Hej dziewczyny :) mi wlasnie @ juz sie praktycznie skonczyla... Nie chcialam podchodzic do 2 IUI ale w ostatniej chwili poszlam wykupic Lamette ktora mi przepisala doktorka i zaczelam brac ;) jakies takie odczucie mialan ubralam sie i poszlam do apteki ;) musi sie udac !!!! :)

Jolancik prosze wpisz mnie do kalendarza na 18.02 monitoring cyklu :)

tylko bede miala go strasznie pozno bo pracuje w sobote caly dzien do 20 i dopiero mam na 21-22 :( doktor po ostatnim monitoringu stwierdzila ze tak mi rosna pecherzyki ze najbezpieczniej zeby podejsc do 2 IUI mam sie zglosic w 10dc ;)

reklama
Hej dziewczyny :) mi wlasnie @ juz sie praktycznie skonczyla... Nie chcialam podchodzic do 2 IUI ale w ostatniej chwili poszlam wykupic Lamette ktora mi przepisala doktorka i zaczelam brac ;) jakies takie odczucie mialan ubralam sie i poszlam do apteki ;) musi sie udac !!!! :)

tylko bede miala go strasznie pozno bo pracuje w sobote caly dzien do 20 i dopiero mam na 21-22 :( doktor po ostatnim monitoringu stwierdzila ze tak mi rosna pecherzyki ze najbezpieczniej zeby podejsc do 2 IUI mam sie zglosic w 10dc ;)
Zylwia to prawie w tym samym czasie będziemy podchodzić do iui ;) (tylko że ja po raz 3) 10 d.c przypadnie mi 19.03. więc monitoring w niedziele lub w poniedziałek. Ostatnio iui miałam w 13 d.c. i pewnie teraz też 12 lub 13 d. Ja od jutra zaczynam brać clo.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

13 – anett96 – wizyta startowa do ivf
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg
18 – zylwia – monitoring cyklu
19/20 – jolancik – monitoring cyklu
22 - adunnnia90 - beta hcg

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

13 – anett96 – wizyta startowa do ivf
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg
18 – zylwia – monitoring cyklu
19/20 – jolancik – monitoring cyklu

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???
Mozesz mnie dopisac 22.03 beta :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Zylwia to prawie w tym samym czasie będziemy podchodzić do iui ;) (tylko że ja po raz 3) 10 d.c przypadnie mi 19.03. więc monitoring w niedziele lub w poniedziałek. Ostatnio iui miałam w 13 d.c. i pewnie teraz też 12 lub 13 d. Ja od jutra zaczynam brać clo.
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

[emoji110] [emoji110] [emoji110]

O to super :) mi doktorka zmienila na Lamette czy ktos z was bral ? ;) Jolancik teraz musi sie udac !! :)

O to super :) mi doktorka zmienila na Lamette czy ktos z was bral ? ;) Jolancik teraz musi sie udac !! :)
Ja kiedyś brałam ale to było w 2015r. tylko jeszcze przed laparoskopią i pamiętam że rosły ładne 2 lub 3 pęcherzyki i mimo podania pregnylu np. 2 pękły a 1 nie,(wtedy jeszcze starania naturalne) ale tak było u mnie przed operacją problem z pękaniem a teraz po clo same pękają i bez podania pregnylu. Wydaje mi się że jeszcze Anett brała lub Adunnnia - któraś z nich jeśli dobrze pamiętam ;)

Hej dziewczyny, ile i czy w ogóle trzeba odczekać po laparoskopi żeby podejść do IUI a może nawet do IVF?

reklama
Ja kiedyś brałam ale to było w 2015r. tylko jeszcze przed laparoskopią i pamiętam że rosły ładne 2 lub 3 pęcherzyki i mimo podania pregnylu np. 2 pękły a 1 nie,(wtedy jeszcze starania naturalne) ale tak było u mnie przed operacją problem z pękaniem a teraz po clo same pękają i bez podania pregnylu. Wydaje mi się że jeszcze Anett brała lub Adunnnia - któraś z nich jeśli dobrze pamiętam ;)
Dziekuje :) pojade w sobote i zobaczymy co tam sie zadzieje w srodku :)

Do góry