reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

06 – ludek – testowanie
06 – joko86 – wizyta startowa do ivf
06 – adunnnia90 - punkcja

07 - anett96 – testowanie
08 – cikulinka – monitoring cyklu
10 – Oska305 – wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
15 – jasani – beta hcg

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Dopisz mnie proszę na testowanie beta hcg 18.03

reklama
Ja wczoraj dowiedziałam się, ze moja druga siostra jest w ciąży. I tak jedna siostra w maju urodzi bliźniaki, druga we wrześniu będzie mama, a brat męża będzie znowu tatą w czerwcu... oj mam nadzieję, że i ja dołączę do tego towarzystwa przed końcem roku...

Ludek [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Joko powodzenia zeby teraz wszystko poszlo tak jak chcesz [emoji110] [emoji4]
Ja po punkcji narazie jest dobrze nic nie boli, stresu nie bylo wogole odziwo teraz czekam na wizyte u lekarza i wtedy sie dowiem reszty ile komorek bylo

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj dowiedziałam się, ze moja druga siostra jest w ciąży. I tak jedna siostra w maju urodzi bliźniaki, druga we wrześniu będzie mama, a brat męża będzie znowu tatą w czerwcu... oj mam nadzieję, że i ja dołączę do tego towarzystwa przed końcem roku...
Napewno...wiem jak to boli ale musisz walczyc...nalezysz do kobiet ktore maja ciezej ale bedziesz mama...a jak urodzi sie twoj bąbel to bedzie mial najlepiej bo bedzie najmlodszy z rodziny i najbardziej rozpieszczany :)

Ludek [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Joko powodzenia zeby teraz wszystko poszlo tak jak chcesz [emoji110] [emoji4]
Ja po punkcji narazie jest dobrze nic nie boli, stresu nie bylo wogole odziwo teraz czekam na wizyte u lekarza i wtedy sie dowiem reszty ile komorek bylo

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na wiadomosci...

Dziewczyny, dziękuję za kciuki ale kilka dni temu pisałam że moja beta z krwi to niecałe dwie jednostki także testu już nie było i już powoli mi rozkręca się @ ;)

Hej dezi9ewczyny! Nie było mnie tu praie miesiac, ale prawie po 15h w pracy siedze, za tydzien operacja wyciecia woreczka zolciowego, a w piatek operuja moja sunie....
Jestem w 8dc, od nastepnego chce zaczac, ale nie wiem, czy lekarz sie zgodzi po 2 tygodniach od operacji...
Zastanawiam sie czy wgl to wszystko ma sens :/

Hej dezi9ewczyny! Nie było mnie tu praie miesiac, ale prawie po 15h w pracy siedze, za tydzien operacja wyciecia woreczka zolciowego, a w piatek operuja moja sunie....
Jestem w 8dc, od nastepnego chce zaczac, ale nie wiem, czy lekarz sie zgodzi po 2 tygodniach od operacji...
Zastanawiam sie czy wgl to wszystko ma sens :/
2 tyg po operacji to raczej za wcześnie, chodzi tu bardziej o twoje bezpieczeństwo. Pamiętaj że wszystko ma swój sens. Zobaczysz że w krótce i tobie się uda. Głowa do góry

reklama
Jakiś czas temu znajomi zapytani o dziecko odpowiedzieli tak: my nie chcemy mieć dziecka, jeszcze trochę musimy zarobić i jedziemy w podróż do okoła świata, docelowo chcemy mieszkać w Tajlandii, chyba że zmienimy zdanie i zamieszkamy w Kanadzie, albo jeszcze gdzieś indziej. I wtedy wszyscy szok! Wyrwali się ze schematu... Może to sciema, może prawda. Nikt ich więcej nie pyta o dziecko.

Do góry