reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Musi się udać trzymam kciuki i głęboko w to wierze.... A przypomnij mi co u Was przyczyną niepowodzeń??
no ja to w zasadzie jestem ok,tylko wolnego testosteronu za dużo ale to podobno wpływu nie ma i jajniki drobno pecherzykowe więc stymulowana jestem a pecherzyki to mi same nawet pekają,....
a mój jacek no cóż nasienie nie za ciekawe ale cały czas na witaminach no i wyskoka prolaktyna u niego więc bierze bromergon,,,

wiecie co dziś koleżanka ze studiów nas odwiedziła z racji swoich 30 urodzin no i było spotkanie na torcie....powiem wam ze czułam się tam troche żle ,,,,,nie że mi nie odpowiadało towarzystwo ale wszyscy byli z dziećmi a ja......sama jak palec......takie to cieżki fakt ze wszyscy wiedzieli o moich problemach ale i tak było mi żle bo temat spadł na dzieci dzieci jakoś tak mi dziwnie........oj koniec tych moich wywodów bo zamulam....no i jakiś taki wisielczy humor przez to mam

wiecie co dziś koleżanka ze studiów nas odwiedziła z racji swoich 30 urodzin no i było spotkanie na torcie....powiem wam ze czułam się tam troche żle ,,,,,nie że mi nie odpowiadało towarzystwo ale wszyscy byli z dziećmi a ja......sama jak palec......takie to cieżki fakt ze wszyscy wiedzieli o moich problemach ale i tak było mi żle bo temat spadł na dzieci dzieci jakoś tak mi dziwnie........oj koniec tych moich wywodów bo zamulam....no i jakiś taki wisielczy humor przez to mam
Nie przejmuj się tym... Ja kiedyś też tak dziwnie się czułam w towarzystwie samych mam.. Jestem jedyną osobą bez dzieci która przychodzi na ur chrzesniaka.. Te spojrzenia... Eh... Staram się tym nie przejmować a całe swoje boleści przemieniam na miłość do dzieci ( chrzesniakow) i wiesz, stałam się najlepszą ciocia, na widok której buźki są uśmiechnięte od ucha do ucha :)

Ja z kolei dowiedziałam się dzisiaj, że kolejna kuzynka mojego męża jest w ciąży. Jej plan był taki, że w 2017 zajdzie. I jak widać nie musiała długo czekać. Ma termin na październik. Popłakałam się jak to usłyszałam. Wolałabym tego nie wiedzieć w ogóle, ale teściowa musiała się pochwalić. Czasami naprawdę brakuje jej taktu, bo wie, że mamy problemy. Na wieść, że poroniłam pierwszą ciążę skwitowała to tylko zdaniem "no trudno, może następnym razem. Tylko niepotrzebnie całej rodzinie mówiliście..." Porażka. Ale co ma być to będzie. Cikulinka doskonale Cę rozumiem.

Cikulinka ja mam tak samo ostatnio a dokladnie tydzien temu dowiedziałam się że moja koleżanka.. jest w ciąŻy.. .ktorzy nawet ze sobą nie mieszkają..... I tak im wszystko łatwo poszło... A moja siostra zero wsparcia... zamiast mnie pocieszyć to mi napisała że taki wiek ze wszyscy się starają i jeśli chce to mogę się od wszystkich odciąć.. .. porażka..... jak sa spotkania to też wszyscy o dzieciach... dwa tyg temu byliśmy na chrzvinachh i też wszyscy z dziećmi a my siedzieliśmy jak kołki sami... tylko my.... ehh Ale staramy się dalej i mam nadzieję nadzieje ze nie długo to ja powiem wszystkim ze będziemy mieli dzidzie..
A powiedz mi kochana co przyjmuje twój M... I jakie ma wyniki ?? Mój też miał wysoką prolaktyne i tarczycy Ale tylko bierze eutyrox

Ostatnia edycja:
Cikulinka ja mam tak samo ostatnio a dokladnie tydzien temu dowiedziałam się że moja koleżanka.. jest w ciąŻy.. .ktorzy nawet ze sobą nie mieszkają..... I tak im wszystko łatwo poszło... A moja siostra zero wsparcia... zamiast mnie pocieszyć to mi napisała że taki wiek ze wszyscy się starają i jeśli chce to mogę się od wszystkich odciąć.. .. porażka..... jak sa spotkania to też wszyscy o dzieciach... dwa tyg temu byliśmy na chrzvinachh i też wszyscy z dziećmi a my siedzieliśmy jak kołki sami... tylko my.... ehh Ale staramy się dalej i mam nadzieję nadzieje ze nie długo to ja powiem wszystkim ze będziemy mieli dzidzie..
A powiedz mi kochana co przyjmuje twój M... I jakie ma wyniki ?? Mój też miał wysoką prolaktyne i tarczycy Ale tylko bierze eutyrox
Wyników nie pamiętam musiałabym poszukać bierze androvit plus i ten bromergonu bo u niego tarczyca ok

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

06 – joko86 – wizyta startowa do ivf
06 – adunnnia90 - punkcja

07 - anett96 – testowanie
08 – cikulinka – monitoring cyklu
10 – Oska305 – wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
reklama
Adunnnia90 - kciuki z Twoje pobranie jajeczek, by było ich dużo i dobrej jakości &&&

Joko86 kciuki za Twoją wizytę :)

Potem dajcie znać co i jak :)

39f8egz2yx0jwf3r.png

img

Ostatnia edycja:
Do góry