reklama
Bubu19821
Fanka BB :)
Jestem dzień po IUI i podbrzusze trochę boli. Najgorzej czuje takie rozpieranie przy siadaniu tzn jakby ból jajników. Wczoraj po IUI plamilam trochę, ale ogólnie to bardzo dobrze się czuje. Z mężem poprawilismy wczoraj i dziś więc mam nadzieję że to coś pomoże.
natalix0
Nie zaczynam. Mój lekarz uważa, że w zastrzyku jest wystarczają ilość hormonów i że luteina tylko rozstraja cykl kobiecy. Po 14 dniach mam zrobić beta hcg i progesteron.Natalix 0 kiedy zaczynasz brać luteine?
natalix0
Ja czuję troszkę jajniki, jak przy owulacj. ...a tak, to za bardzo nic szczególnegoJestem dzień po IUI i podbrzusze trochę boli. Najgorzej czuje takie rozpieranie przy siadaniu tzn jakby ból jajników. Wczoraj po IUI plamilam trochę, ale ogólnie to bardzo dobrze się czuje. Z mężem poprawilismy wczoraj i dziś więc mam nadzieję że to coś pomoże.
Bubu19821
Aaaa.ok. Dziękuję za odpowiedź. No mi kazał więc muszę brać.. To fajnie masz, mnie już przeraża ta ilość tabletek....Nie zaczynam. Mój lekarz uważa, że w zastrzyku jest wystarczają ilość hormonów i że luteina tylko rozstraja cykl kobiecy. Po 14 dniach mam zrobić beta hcg i progesteron.
jasani
Dziwne podejście ma Twój lekarz, bo przecież progesteron bierze się właśnie na wyregulowanie cykli. I one za wiele nie zaburzają, wręcz przeciwnie. Ale co lekarz to inna opinia.Nie zaczynam. Mój lekarz uważa, że w zastrzyku jest wystarczają ilość hormonów i że luteina tylko rozstraja cykl kobiecy. Po 14 dniach mam zrobić beta hcg i progesteron.
natalix0
Ja biorę jeszcze bromergon na prolaktynę....czego kobieta nie zrobi aby być mamą...Aaaa.ok. Dziękuję za odpowiedź. No mi kazał więc muszę brać.. To fajnie masz, mnie już przeraża ta ilość tabletek....
natalix0
Ja się go pytałam. ...nie uważa tego za konieczne, bo mam regularne cykle...ja bym wolała dostać ten progesteron. ..Dziwne podejście ma Twój lekarz, bo przecież progesteron bierze się właśnie na wyregulowanie cykli. I one za wiele nie zaburzają, wręcz przeciwnie. Ale co lekarz to inna opinia.
jasani
Ja po pierwszej IUI też nic nie dostałam. Jeżeli nie masz problemów z progesteronem to nie ma takiej potrzeby aby go brać.Ja się go pytałam. ...nie uważa tego za konieczne, bo mam regularne cykle...ja bym wolała dostać ten progesteron. ..
reklama
Podziel się: