reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny u mnie od wczoraj straszny ból jajnika, z którego była owulacja. Czasami jak długo siedzę w jednej pozycji i nagle się ruszę to strasznie boli. Co najlepsze jak idę siusiu to przechodzi. Jestem dopiero 4 dni po IUI a zaczynam się martwić, że coś jest nie tak. Podobnie było przy pierwszej IUI, ale dużo później. Może przechodziłyście przez to samo?

Dziewczyny u mnie od wczoraj straszny ból jajnika, z którego była owulacja. Czasami jak długo siedzę w jednej pozycji i nagle się ruszę to strasznie boli. Co najlepsze jak idę siusiu to przechodzi. Jestem dopiero 4 dni po IUI a zaczynam się martwić, że coś jest nie tak. Podobnie było przy pierwszej IUI, ale dużo później. Może przechodziłyście przez to samo?
Też tak miałam. Raz w sumie nie wiem dlaczego, przeszło po 2 tabletkach no-spy. Teraz wiem dlaczego, mam dwie duże torbiele krwotoczne ciałka żółtego.

Cikulinka Ty 5 raz podchodzisz do iui ?? Trzymam kciuki za Was wszystkie.... musi sie Nam w końcu udać....
Tak poraz 5 mam nadzieje ze szczęśliwy. ... wiecie co mojego faceta szef tez miał iui i właśnie za 5 razem sie udalo a jaca sie chyba u mnie produkują bo czuję je strasznie

reklama
Tak poraz 5 mam nadzieje ze szczęśliwy. ... wiecie co mojego faceta szef tez miał iui i właśnie za 5 razem sie udalo a jaca sie chyba u mnie produkują bo czuję je strasznie

Musi się udać trzymam kciuki i głęboko w to wierze.... A przypomnij mi co u Was przyczyną niepowodzeń??

Do góry