reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Następna wizyta w piątek. Jak dobrze pójdzie to w sobotę będę miała iui. Dostałam Progynova 21 i duphaston który mam brać 3 dni po inseminacji. Czy wy także mialyscie brać duphaston 3 dni po IUI?

reklama
Profertil, kuracja 3 miesiące, liczba się zwiększyła, inne parametry nie.
Nasz kolejny lekarz powiedział, że on nie widzi specjalnie poprawy wyników po nim.
Teraz M bierze kwas foliowy, salfazin, Wit D i E oraz Stymen.[/QUOT

A możesz mj napisać jak bardzo się zmienila ilość?? Jakie miał wogole wyniki ? Przed i po ?
Mój M bierze teraz : FertilMan, maca plus bioselen, witamina d3, witamina c, cynk, i jeszcze mu dokupiłam l-karnityna i zaczął biegać ... :) zobaczymy :) aaa i Muscosolvan i flegamine na rozrzedzenie może pomoże..... ;) aa i teraz zakupiłam żel conceive ...:)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki. Trzymam kciuki za wszystkie. Zaglądam do Was codziennie, nie zawsze mam czas odpisać. Jutro idę na drugą betę, oby przyrosła, boję się. Cały czas plamię, czasem pojawi się taki brązowy skrzep, w poniedziałek mocno zakrwawiłam, myślałam, że to wcześniejsza miesiączka. Jutro mam wizytę u lekarza umówioną.

Hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Następna wizyta w piątek. Jak dobrze pójdzie to w sobotę będę miała iui. Dostałam Progynova 21 i duphaston który mam brać 3 dni po inseminacji. Czy wy także mialyscie brać duphaston 3 dni po IUI?
Tak jak ja :)badania lh i estradiolu w piątek rano i decyzja kiedy iui-piątek wieczór czy sobota :)u mnie dzisiaj jeden pęcherzyk 15 mm ,drugi10mm-z niego podobno nic nie będzie i endometrium 9,5 mm a u Ciebie jak tam? To mój 11dc

DziewcZyny a te badania przed iui nie sa refundowane ?? A czy można gdzieś indZieJ robić te badania czy trzeba w danej klinice ??

Jeżeli dobrze rozumiem to dopiero po 3 dniach od IUI masz brać duphaston. To jest dobre wyjście bo jeśli pęcherzyki nie pękną w dniu IUI to branie leków od razu po, zachamuje owulacje.

Jeżeli dobrze rozumiem to dopiero po 3 dniach od IUI masz brać duphaston. To jest dobre wyjście bo jeśli pęcherzyki nie pękną w dniu IUI to branie leków od razu po, zachamuje owulacje.
Tak po 3 dniach od iui. Dziękuję za odpowiedź. Dostałam jeszcze Progynova na endometrium bo mam za małe. Lekarz kazał brać aż do dnia testu ciazowego ten Progynova. Miała któraś z was tak jak ja?

reklama
Do góry