reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dżoł, kiedyś czytałam historię dziewczyny, która po straconej ciąży w którą zaszła naturalnie za jakiś czas podeszła do IUI i udało się za pierwszym razem - do tego trojaczki :) Za Ciebie też kciuki, na pewno się uda!

reklama
Też tak myśle że IUI ma duże szanse w Twoim przypadku.. no u nas troszke słabe nasienie.... i ostatnio sie nie upłynniło...faszeruje mojego witaminkami...... ale już na poważnie myślimy o iui a nóż się może uda .... :) Już jestem troszkę tym zmęczona.... kolejna kolezanka zaszła w ciąże już ostatnia z naszego grona.. tylko My zostaliśmy.... :(:(:(

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
01 – jasani – IUI
01 – adunnnia90 - kontrola podczas stymulacji
03 – pisces - laparoskopia
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Też tak myśle że IUI ma duże szanse w Twoim przypadku.. no u nas troszke słabe nasienie.... i ostatnio sie nie upłynniło...faszeruje mojego witaminkami...... ale już na poważnie myślimy o iui a nóż się może uda .... :) Już jestem troszkę tym zmęczona.... kolejna kolezanka zaszła w ciąże już ostatnia z naszego grona.. tylko My zostaliśmy.... :(:(:(

froncia, to marsz na IUI! Działać a nie smucić się!!!

heh , nie słodźcie mi tak bo sie rozmarzyłam :)
za trojaczki podziekuje ale choc jedno bym chciala ;-)
wsrod mojego kuzynostwa (wszyscy jestesmy po slubach-choc dla mnie to nie wyznacznik posiadania dzieci) tylko ja nie mam, a niektorzy juz po dwojce... i te sluby, pogrzeby i zjazdy rodzinne juz mnie dobijaja i te docinki: teraz wasza kolej.... eh

Masz racje wczoraj miałam doła....ale dziś już jest lepiej ... Trzeba sie wziąść w graśc i działać.... :) Staram się przynajmniej już się nie dołować.... :)
Ja tak samo złapałam wczoraj doła jak dowiedziałam się, że znajoma w ciąży a do tego jej brat też zostanie ojcem. Ich mama zostanie podwójną babcią :) najpierw w lipcu potem w sierpniu.... ale jak sobie pomyślałam, że przynajmniej oni nie maja takich problemów jak ja to łzy same mi poleciały... eh... taką małą zazdrość poczułam :sad:

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ja tak samo złapałam wczoraj doła jak dowiedziałam się, że znajoma w ciąży a do tego jej brat też zostanie ojcem. Ich mama zostanie podwójną babcią :) najpierw w lipcu potem w sierpniu.... ale jak sobie pomyślałam, że przynajmniej oni nie maja takich problemów jak ja to łzy same mi poleciały... eh... taką małą zazdrość poczułam :sad:

39f8egz2yx0jwf3r.png

jolancik, taka zazdrość jest normalna, też ją odczuwam w takich sytuacjach. Najważniejsze za długo się nie rozczulać nad sobą. Kiedyś i my poczujemy kopniaki naszych maluszków :)

reklama
jolancik, taka zazdrość jest normalna, też ją odczuwam w takich sytuacjach. Najważniejsze za długo się nie rozczulać nad sobą. Kiedyś i my poczujemy kopniaki naszych maluszków :)
Chyba każda z nas zna uczucie tej zazdrości....
Ale tak jak mowisz kiedys i My wszystkie poczujemy te kopniaki[emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry