reklama
Też tak myśle że IUI ma duże szanse w Twoim przypadku.. no u nas troszke słabe nasienie.... i ostatnio sie nie upłynniło...faszeruje mojego witaminkami...... ale już na poważnie myślimy o iui a nóż się może uda .... Już jestem troszkę tym zmęczona.... kolejna kolezanka zaszła w ciąże już ostatnia z naszego grona.. tylko My zostaliśmy....
jolancik
Fanka BB :)
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
MARZEC
01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
01 – jasani – IUI
01 – adunnnia90 - kontrola podczas stymulacji
03 – pisces - laparoskopia
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
ludek
Też tak myśle że IUI ma duże szanse w Twoim przypadku.. no u nas troszke słabe nasienie.... i ostatnio sie nie upłynniło...faszeruje mojego witaminkami...... ale już na poważnie myślimy o iui a nóż się może uda .... Już jestem troszkę tym zmęczona.... kolejna kolezanka zaszła w ciąże już ostatnia z naszego grona.. tylko My zostaliśmy....
froncia, to marsz na IUI! Działać a nie smucić się!!!
dżoł
heh , nie słodźcie mi tak bo sie rozmarzyłam
za trojaczki podziekuje ale choc jedno bym chciala ;-)
wsrod mojego kuzynostwa (wszyscy jestesmy po slubach-choc dla mnie to nie wyznacznik posiadania dzieci) tylko ja nie mam, a niektorzy juz po dwojce... i te sluby, pogrzeby i zjazdy rodzinne juz mnie dobijaja i te docinki: teraz wasza kolej.... eh
za trojaczki podziekuje ale choc jedno bym chciala ;-)
wsrod mojego kuzynostwa (wszyscy jestesmy po slubach-choc dla mnie to nie wyznacznik posiadania dzieci) tylko ja nie mam, a niektorzy juz po dwojce... i te sluby, pogrzeby i zjazdy rodzinne juz mnie dobijaja i te docinki: teraz wasza kolej.... eh
froncia, to marsz na IUI! Działać a nie smucić się!!!
Masz racje wczoraj miałam doła....ale dziś już jest lepiej ... Trzeba sie wziąść w graśc i działać.... Staram się przynajmniej już się nie dołować....
jolancik
Ja tak samo złapałam wczoraj doła jak dowiedziałam się, że znajoma w ciąży a do tego jej brat też zostanie ojcem. Ich mama zostanie podwójną babcią najpierw w lipcu potem w sierpniu.... ale jak sobie pomyślałam, że przynajmniej oni nie maja takich problemów jak ja to łzy same mi poleciały... eh... taką małą zazdrość poczułamMasz racje wczoraj miałam doła....ale dziś już jest lepiej ... Trzeba sie wziąść w graśc i działać.... Staram się przynajmniej już się nie dołować....
ludek
Ja tak samo złapałam wczoraj doła jak dowiedziałam się, że znajoma w ciąży a do tego jej brat też zostanie ojcem. Ich mama zostanie podwójną babcią najpierw w lipcu potem w sierpniu.... ale jak sobie pomyślałam, że przynajmniej oni nie maja takich problemów jak ja to łzy same mi poleciały... eh... taką małą zazdrość poczułam
jolancik, taka zazdrość jest normalna, też ją odczuwam w takich sytuacjach. Najważniejsze za długo się nie rozczulać nad sobą. Kiedyś i my poczujemy kopniaki naszych maluszków
reklama
adunnnia90
Chyba każda z nas zna uczucie tej zazdrości....jolancik, taka zazdrość jest normalna, też ją odczuwam w takich sytuacjach. Najważniejsze za długo się nie rozczulać nad sobą. Kiedyś i my poczujemy kopniaki naszych maluszków
Ale tak jak mowisz kiedys i My wszystkie poczujemy te kopniaki[emoji4] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: