ludek
Fanka BB :)
Trzumam kciuki i kibicuje [emoji110] zycze pieknego prezentu na dzień kobiet [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję ślicznie! To byłby najpiękniejszy prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzumam kciuki i kibicuje [emoji110] zycze pieknego prezentu na dzień kobiet [emoji4]
Byłam i nic z tego. W środę pierwsza wizyta przed ivf.
Dzisiaj byłam kolejny raz na monitoringu. Pęcherzyki są dwa. Jeden 19, drugi 17, endometrium 13. Dzisiaj Ovitrelle o 22 i w środę IUI.
Kciukasy zaciśnięte[emoji4] [emoji110]Dzisiaj byłam kolejny raz na monitoringu. Pęcherzyki są dwa. Jeden 19, drugi 17, endometrium 13. Dzisiaj Ovitrelle o 22 i w środę IUI.
Dziewczyny jestem wlasnie po pierwszym monitoringu podczas stymulacji do ivf. Wiec tak lekarz mowi ze jest dobrze :-) Dzis jajnik prawy 5 pecherzykow 2x14, 3x10, jajnik lewy 4x14. Dalej leki gonal 100+ menopur 75+ orgalutran. Endometrium 8. Estradiol 578. Sroda kolejny monitoring.
Jolancik moge wprosic o wpisanie do kalendarza na 1.03 kontrola podczas stymulacji :-)
hej, ja chodze do invicty w gdansku (dr Suchanek, Szczurowicz, Ochman) i do gamety w gdyni ( dr Wójcik), narazie diagnuzuje przyczyne 3 poronien ale mysle ze w gamecie moga zaproponowac iui bo na nast. wizyte mam przyjsc z mezem... narazie mam skierowanie na histero.Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi czy któraś z Wam leczy się w Gdyni w Invicie bądź w Gamecie ? u Jakiego lekarza ? jakie są procedury do inseminacji...... ? jakie badania itd... z Gory Wam Dziewczyny Dziękuję.
Naprodukowałaś tego....Bardzo ładnie Do środy jeszcze sporo urosną.Dziewczyny jestem wlasnie po pierwszym monitoringu podczas stymulacji do ivf. Wiec tak lekarz mowi ze jest dobrze :-) Dzis jajnik prawy 5 pecherzykow 2x14, 3x10, jajnik lewy 4x14. Dalej leki gonal 100+ menopur 75+ orgalutran. Endometrium 8. Estradiol 578. Sroda kolejny monitoring.
Jolancik moge wprosic o wpisanie do kalendarza na 1.03 kontrola podczas stymulacji :-)
03.03 laparoskopia,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LUTY
27 - adunnnia90 – monitoring
27 - Emilianka6966 - monitoring
MARZEC
01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
01 - jasani - IUI
01 - adunnnia90 - kontrola podczas stymulacji
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdyDziewczyny czy dopisać którąś do kalendarza? Piszcie która co ma i kiedy
Ja w Gamecie u dr CzechaCześć dziewczyny. Powiedzcie mi czy któraś z Wam leczy się w Gdyni w Invicie bądź w Gamecie ? u Jakiego lekarza ? jakie są procedury do inseminacji...... ? jakie badania itd... z Gory Wam Dziewczyny Dziękuję.