reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jak ja tęsknię za bieganiem;) Nie biegam od wakacji, lekarz stwierdził że zbyt intensywne treningi nie sprzyjają zajściu w ciążę podczas stymulacji lekami, bo wytwarza się za duża ilość testosteronu itp. Chodzę na bierzni, marsze po 5 km, długie spacery z psem, boję się że całkiem wypadne z formy... A to wszystko dla upragnionego maluszka;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo nie wiedziałam że nie można intensywnie ćwiczyć... A ja sama ostatnio musiałam zrezygnować ponieważ po 30 min spinningu o mały włos nie zasłabłam myślę że to przez tą stymulacje bo po niej nie najlepiej się czułam i kondycja bardzo spadła.... Eh szkoda bo mam parę kg do zrzucenia. Zostają jak na razie spacery
. A tak na marginesie dziewczyny to Wam powiem że przy pierwszej stymulacji bralam jedną tabletkę clo i czułam się okropnie. W tym miesiącu muszę brać już dwie tabletki na raz i skutków ubocznych brak....

Jak ja tęsknię za bieganiem;) Nie biegam od wakacji, lekarz stwierdził że zbyt intensywne treningi nie sprzyjają zajściu w ciążę podczas stymulacji lekami, bo wytwarza się za duża ilość testosteronu itp. Chodzę na bierzni, marsze po 5 km, długie spacery z psem, boję się że całkiem wypadne z formy... A to wszystko dla upragnionego maluszka;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A moja mówi że przy pcos ćwiczenia a co za tym idzie moje bieganie jest wskazane. Ja uwielbiam biegać a zimą to była trochę lipa bo warunki na "mojej trasie" i smog mi trochę to uniemożliwiały ale w każdym możliwym momencie biegam. Nie mogę się doczekać wiosny bo wtedy to minimum 4 razy w tygodniu...
A dzisiaj w nocy obudził mnie masakryczny ból prawej piersi... I trochę boli do teraz... Chyba na wizycie przed in vitro będę musiała zrobić usg bo ten ból mnie niepokoi...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

O widze ze tez masz psine [emoji4] dlugo? [emoji4] ja uwielbiam jazde rowerem

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam pieska od października 2015 r. :blink: A Ty długo?

39f8egz2yx0jwf3r.png

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 – monitoring
27 - Emilianka6966 - monitoring
27 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek – testowanie
06 – joko86 – wizyta startowa przed ivf
07 - anett96 – testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

O widze ze tez masz psine [emoji4] dlugo? [emoji4] ja uwielbiam jazde rowerem

Mały shitzu ma 10 lat, owczarek niemiecki 5 lat, a kot 3 lata- przy czym kot całkiem domowy, tylko kuweta i zero podwórka, pieseł mały kanapowiec, a owczarek na podwórku grasuje, odstrasza potencjalnych "gości", ale jest łagodny jak baranek, złodzieja by wylizał na koniec:)

Mały shitzu ma 10 lat, owczarek niemiecki 5 lat, a kot 3 lata- przy czym kot całkiem domowy, tylko kuweta i zero podwórka, pieseł mały kanapowiec, a owczarek na podwórku grasuje, odstrasza potencjalnych "gości", ale jest łagodny jak baranek, złodzieja by wylizał na koniec:)
Ja tez mam shitzu ale moja jest mloda bo od listopada jest u nas [emoji4]

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj średnio z pęcherzykami. Jeden ma tylko 11 mm a drugi 14. Jutro znowu monitoring. Podłamałam się trochę. Liczyłam na dużo więcej bo to już 14 dc. Dzisiaj jeszcze zastrzyk z Menopuru i zobaczymy jutro.

reklama
Ludek, mówisz że 3 go testujesz. W sumie jak ja nie mialam zastrzyku z ovi to moze też wcześniej moge zatestowac niz 7 marca? IUI miałam 20 go lutego. Aha i od dziś luteinę przyjmuję - ona może zaburzyc wynik testu czy nie?

anett, luteina wątpię że na coś wpływa także śmiało. Ja miałam IUI 17. lutego a 6. marca mniej więcej przypada mi termin @. Teraz myslę, że może 2. marca po pracy skoczę zrobić betę z krwi i będę miała pewny wynik - to by było 13 dni po IUI. Rzadko robię z krwi ale w tym miesiącu przepełnia mnie najdzieja :)

Też zjadłam trzy pączki ale obeszło się bez wyrzutów sumienia, byliśmy zgodni co do tego działania :D

Joko, myślę, że jak najbardziej możesz być w kalendarzu. Będziemy Ci kibicować :)

Do góry