mój na szczescie nie meczowy.my oboje z ksiazka dzis o to wypadało by 4 go marcaOd czasu do czasu lubie sobie mecz z M obejrzeć ale nie za często wiec dzis on mecz a ja ksiazka[emoji6] Spokojnie 12 dni po IUI mozesz zrobic bete [emoji4] [emoji110] [emoji4] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bubu19821
Fanka BB :)
Ooo nie wiedziałam że nie można intensywnie ćwiczyć... A ja sama ostatnio musiałam zrezygnować ponieważ po 30 min spinningu o mały włos nie zasłabłam myślę że to przez tą stymulacje bo po niej nie najlepiej się czułam i kondycja bardzo spadła.... Eh szkoda bo mam parę kg do zrzucenia. Zostają jak na razie spaceryJak ja tęsknię za bieganiem Nie biegam od wakacji, lekarz stwierdził że zbyt intensywne treningi nie sprzyjają zajściu w ciążę podczas stymulacji lekami, bo wytwarza się za duża ilość testosteronu itp. Chodzę na bierzni, marsze po 5 km, długie spacery z psem, boję się że całkiem wypadne z formy... A to wszystko dla upragnionego maluszka
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
. A tak na marginesie dziewczyny to Wam powiem że przy pierwszej stymulacji bralam jedną tabletkę clo i czułam się okropnie. W tym miesiącu muszę brać już dwie tabletki na raz i skutków ubocznych brak....
A moja mówi że przy pcos ćwiczenia a co za tym idzie moje bieganie jest wskazane. Ja uwielbiam biegać a zimą to była trochę lipa bo warunki na "mojej trasie" i smog mi trochę to uniemożliwiały ale w każdym możliwym momencie biegam. Nie mogę się doczekać wiosny bo wtedy to minimum 4 razy w tygodniu...Jak ja tęsknię za bieganiem Nie biegam od wakacji, lekarz stwierdził że zbyt intensywne treningi nie sprzyjają zajściu w ciążę podczas stymulacji lekami, bo wytwarza się za duża ilość testosteronu itp. Chodzę na bierzni, marsze po 5 km, długie spacery z psem, boję się że całkiem wypadne z formy... A to wszystko dla upragnionego maluszka
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A dzisiaj w nocy obudził mnie masakryczny ból prawej piersi... I trochę boli do teraz... Chyba na wizycie przed in vitro będę musiała zrobić usg bo ten ból mnie niepokoi...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
jolancik
Ja też mam pieska od października 2015 r. A Ty długo?O widze ze tez masz psine [emoji4] dlugo? [emoji4] ja uwielbiam jazde rowerem
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LUTY
24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 – monitoring
27 - Emilianka6966 - monitoring
27 – Oska305 – beta hcg
MARZEC
01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek – testowanie
06 – joko86 – wizyta startowa przed ivf
07 - anett96 – testowanie
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Emilianka6966
Mały shitzu ma 10 lat, owczarek niemiecki 5 lat, a kot 3 lata- przy czym kot całkiem domowy, tylko kuweta i zero podwórka, pieseł mały kanapowiec, a owczarek na podwórku grasuje, odstrasza potencjalnych "gości", ale jest łagodny jak baranek, złodzieja by wylizał na koniecO widze ze tez masz psine [emoji4] dlugo? [emoji4] ja uwielbiam jazde rowerem
adunnnia90
Ja tez mam shitzu ale moja jest mloda bo od listopada jest u nas [emoji4]Mały shitzu ma 10 lat, owczarek niemiecki 5 lat, a kot 3 lata- przy czym kot całkiem domowy, tylko kuweta i zero podwórka, pieseł mały kanapowiec, a owczarek na podwórku grasuje, odstrasza potencjalnych "gości", ale jest łagodny jak baranek, złodzieja by wylizał na koniec
adunnnia90
Od listopada 2016[emoji4]Ja też mam pieska od października 2015 r. A Ty długo?
jasani
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj średnio z pęcherzykami. Jeden ma tylko 11 mm a drugi 14. Jutro znowu monitoring. Podłamałam się trochę. Liczyłam na dużo więcej bo to już 14 dc. Dzisiaj jeszcze zastrzyk z Menopuru i zobaczymy jutro.
reklama
ludek
Ludek, mówisz że 3 go testujesz. W sumie jak ja nie mialam zastrzyku z ovi to moze też wcześniej moge zatestowac niz 7 marca? IUI miałam 20 go lutego. Aha i od dziś luteinę przyjmuję - ona może zaburzyc wynik testu czy nie?
anett, luteina wątpię że na coś wpływa także śmiało. Ja miałam IUI 17. lutego a 6. marca mniej więcej przypada mi termin @. Teraz myslę, że może 2. marca po pracy skoczę zrobić betę z krwi i będę miała pewny wynik - to by było 13 dni po IUI. Rzadko robię z krwi ale w tym miesiącu przepełnia mnie najdzieja
Też zjadłam trzy pączki ale obeszło się bez wyrzutów sumienia, byliśmy zgodni co do tego działania
Joko, myślę, że jak najbardziej możesz być w kalendarzu. Będziemy Ci kibicować
Podziel się: