reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj średnio z pęcherzykami. Jeden ma tylko 11 mm a drugi 14. Jutro znowu monitoring. Podłamałam się trochę. Liczyłam na dużo więcej bo to już 14 dc. Dzisiaj jeszcze zastrzyk z Menopuru i zobaczymy jutro.

Trzymam kciuki! Niech ładnie rosną! :) A w którym dniu zazwyczaj masz owulację?

reklama
Trzymam kciuki! Niech ładnie rosną! :) A w którym dniu zazwyczaj masz owulację?
Ciężko powiedzieć, nie umiem zaobserwować u siebie oznak owulacji. Mam PCO, więc tak naprawdę nie wiem czy w ogóle je mam. Ale moje cykle są czasami 45 dniowe, więc może będzie ok.

Ciężko powiedzieć, nie umiem zaobserwować u siebie oznak owulacji. Mam PCO, więc tak naprawdę nie wiem czy w ogóle je mam. Ale moje cykle są czasami 45 dniowe, więc może będzie ok.

Jak masz tak długie cykle to głowa do góry :tak: Wcinaj migdały i popijaj winkiem :-D

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj średnio z pęcherzykami. Jeden ma tylko 11 mm a drugi 14. Jutro znowu monitoring. Podłamałam się trochę. Liczyłam na dużo więcej bo to już 14 dc. Dzisiaj jeszcze zastrzyk z Menopuru i zobaczymy jutro.
Glowa do gory musi byc dobrze :-) pecherzyki napewno urosna. Trzymam kciuki [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie dlatego zawsze sprawdzam czy pęcherzyk pękł i badam progesteron. Ale jak lekarz pyta czy mam śluz płodny nie potrafie tego określic. Całe szczęście cykle mi sie uregulowały i mam 30dniowe, ale to raczej zasługa endokrynologa. Co do owulacji to kiedyś zastrzyk na pęknięcie mialam w 20dc.

anett, luteina wątpię że na coś wpływa także śmiało. Ja miałam IUI 17. lutego a 6. marca mniej więcej przypada mi termin @. Teraz myslę, że może 2. marca po pracy skoczę zrobić betę z krwi i będę miała pewny wynik - to by było 13 dni po IUI. Rzadko robię z krwi ale w tym miesiącu przepełnia mnie najdzieja :)

Też zjadłam trzy pączki ale obeszło się bez wyrzutów sumienia, byliśmy zgodni co do tego działania :D

Joko, myślę, że jak najbardziej możesz być w kalendarzu. Będziemy Ci kibicować :)
Trzumam kciuki i kibicuje [emoji110] zycze pieknego prezentu na dzień kobiet [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przykro mi :( no i dlatego zastanawiam sie czy w ogole podchodzic do IUI... Teraz bym juz co prawda miala to za soba ale bardzo sie zawiodlam ze nie moglam teraz podejsc przez te pecherzyki i praktycznie brak sluzu :( a teraz tak czytam ...no nie wiem czy bede w ogole podchodzila... Pomozcie :(

Do góry