reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny a jak tam po tłustym czwartku??? Brzuchale pełne od paczuchow? Ja zjadłam 3 i w związku z wyrzutami sumienia poleciałam pobiegać! Pogoda dobra to trza korzystać!!!
Oska ty leć na betę a nie tu z sikancami wyjeżdżasz! I po becie proszę mi tu dobre info przynieść!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ludek, mówisz że 3 go testujesz. W sumie jak ja nie mialam zastrzyku z ovi to moze też wcześniej moge zatestowac niz 7 marca? IUI miałam 20 go lutego. Aha i od dziś luteinę przyjmuję - ona może zaburzyc wynik testu czy nie?

Dziewczyny a jak tam po tłustym czwartku??? Brzuchale pełne od paczuchow? Ja zjadłam 3 i w związku z wyrzutami sumienia poleciałam pobiegać! Pogoda dobra to trza korzystać!!!
Oska ty leć na betę a nie tu z sikancami wyjeżdżasz! I po becie proszę mi tu dobre info przynieść!!!

Jak ja tęsknię za bieganiem;) Nie biegam od wakacji, lekarz stwierdził że zbyt intensywne treningi nie sprzyjają zajściu w ciążę podczas stymulacji lekami, bo wytwarza się za duża ilość testosteronu itp. Chodzę na bierzni, marsze po 5 km, długie spacery z psem, boję się że całkiem wypadne z formy... A to wszystko dla upragnionego maluszka;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja tęsknię za bieganiem;) Nie biegam od wakacji, lekarz stwierdził że zbyt intensywne treningi nie sprzyjają zajściu w ciążę podczas stymulacji lekami, bo wytwarza się za duża ilość testosteronu itp. Chodzę na bierzni, marsze po 5 km, długie spacery z psem, boję się że całkiem wypadne z formy... A to wszystko dla upragnionego maluszka;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
O widze ze tez masz psine [emoji4] dlugo? [emoji4] ja uwielbiam jazde rowerem

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Super ze coraz cieplej sie robi [emoji4] u mnie od 3 dni caly czas pada wiec pogoda do.... [emoji6] ja sie dzis zajadalam faworkami [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heej!
Oska...chyba Cię trzasnę! :) Kto odczytuje test po 30 minutach!???
Tak jak Vadera napisała - Twój wynik testu nic nie znaczy.
Nie, żebym Ci źle życzyła, bo oczywiście po cichu się cieszę, że będziesz tą która przełamie złą passę na forum.
Ale nie nakręcaj się. Na radość zawsze przyjdzie czas.
Każdy organizm jest inny. I u Ciebie może to być jeszcze ślad po zastrzyku. Poczekaj spokojnie te 3 dni i zrób betę. Po co się stresować jakimiś testami sikanymi?
Zrobisz betę - będziesz mieć pewność.
&&&&&& za wysoką!

Do góry