Jolancik wpisz mi proszę IUI 16 go,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LUTY
10 - joko86 - beta hcg
10 – angelawwa – HSG
10 – Oska305 – monitoring cyklu
13 – ludek – monitoring cyklu
15 – Emilianka6966 – test ciążowy
15 - Evelevel - USG i wizyta ciążowa
16 - Mikaaaaa - USG i wizyta ciążowa
17 - ludek - IUI
21 - jolancik - wizyta u lekarza
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
reklama
Kochana moja, mocno Cię tulę !!!! Dziś się wyrycz, napij a niedlugo podejscie do in vitro. To się uda!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkie kobiety .Jestem już po trzeciej inseminacji AID.Oczywiście bez skutku. Leczę się w klinice Gyncentrum w Katowicach.. tzn leczę się to za duże słowo.. Ponieważ niestety czuję że jestem kolejną maszynką do nabijania kasy tam.Był już płacz,żal, smutek, rozgoryczenie...I powoli umiera i nadzieja która podnosiła mnie na duchu. Czy ktoś może mi polecić klinikę i dobrego lekarza z małopolski ?? Lekarza który zajmie się tak naprawdę pacjentką?? Już nie mam siły.Czy Wy kochane kobietki podchodząc do inseminacji zawsze macie cykli stymulowane ?
Dziękuję !!! Będę tu do was zaglądać dziewczynki i trzymać za was mooooocno kciuki!!!! Nie stresuj się!!! Klucie jest normalne po IUI!!!Joko tule cię mocno i mocno wierze w to że będziesz mama pierwszy krok juz za tobą było to iui teraz pora na następny i owocny
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
angelawwa
Zaangażowana w BB
Witamy Nowa koleżankę :-)Witam wszystkie kobiety .Jestem już po trzeciej inseminacji AID.Oczywiście bez skutku. Leczę się w klinice Gyncentrum w Katowicach.. tzn leczę się to za duże słowo.. Ponieważ niestety czuję że jestem kolejną maszynką do nabijania kasy tam.Był już płacz,żal, smutek, rozgoryczenie...I powoli umiera i nadzieja która podnosiła mnie na duchu. Czy ktoś może mi polecić klinikę i dobrego lekarza z małopolski ?? Lekarza który zajmie się tak naprawdę pacjentką?? Już nie mam siły.Czy Wy kochane kobietki podchodząc do inseminacji zawsze macie cykli stymulowane ?
Laski jest szansza że histeroskopie zrobię na następnym cyklu w marcu, więc na kwiecień będzie jak znalazł
Joko bardzo mi przykro. Jak teraz masz dalej plan? In vitro? My w poniedziałek lub wtorek druga i ostatnia iui. W marcu zaczynamy przygodę z in vitro
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzwonilam wszystko umowione ))) noo ciesze sie bardzo bo mam zamiar teraz miec piekna bete !!!!!!!!Zylwia rozumiem ze cieszysz się z nadejścia @ciesze się razem z tobą zacznij przygotowania dzwonilas juz do doktór?
Podziel się: