reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
O nie ! Nie takiej odpowiedzi chciałam serce mi pękło
Emilianka6966
Joko tak bardzo Cię przytulam, jeszcze będziemy się wspólnie cieszyć...dzisiaj pewnie masz dość wszystkiego,przeklinasz los, ale jutro nowy dzień nowy cykl nowe nadzieje, nie moze byc tak ze cały czas tak beznadziejnie...nie zgadzam sie na to,trzymaj się,żadne słowa nie dodadzą ci otuchy jak beta negatywna ,niech to szlag
katharina203
Bardzo bardzo mi przykro...
jolancik
Przykro mi wiem co czujesz... ;(
angelawwa
Zaangażowana w BB
Też tak właśnie myślę...Bez sensu robic iui jak sie ma 1 zapchany...
Emilianka6966
Jest sens, dziewczyna u nas w klinice zaszła przy pierwszej IUI, sama nie wierzyłamMruch witaj.
Powiedzcie mi jest sens robić iui mając Jeden Jajowod drozny? Czy lepiej zrobić histeroskopie? Niedroznosc jest spowodowana prawdopodobnie zapaleniem przydatkow w przeszłości...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi
adunnnia90
reklama
Emilianka6966
A co bierzesz? Ja biorę enctorton, dużo dziewczyn z wrogością go bierze? Ale przeciwciała z krwi ok? Do pierwszej IUI bralam go zaledwie 13 dni także mógł nie podziałać bo teraz już prawie dwa mscHej ja jestem już po 3 niestety nie udanych inseminacjach, wszystkie badania ok mam ten sam problem wrogi śluz z tym że mi nic lekarz nie przepisał polepszenie, czy powinnam go zapytać o jakikolwiek lek który być może z czasem pomoże?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: