reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A kiedy wyniki bety Zylwia? Upewnić się musisz tak czy tak ,a nastawienie masz pozytywne bo stajesz przed kolejną próbą, i to jest fajne...Pewnie że wolałabym to drugie, ale dzisiaj przez ten ból nie widzę nic pozytywnego u siebie, chyba jakiś gorszy dzień mnie dopadł albo działanie progesteronu- biorę dufaston 2x1 i luteinę 2x1, także dawka piorunująca:(:o

Ja brałam Lutinus 3x2 o luteinę podjęzykową 4x2 także dasz radę :)

Pogoda dziś idealna na drinka. Te, które mogą, korzystać bo za chwilę będziecie mogły tylko pomarzyć.

reklama
Ja brałam Lutinus 3x2 o luteinę podjęzykową 4x2 także dasz radę :)

Pogoda dziś idealna na drinka. Te, które mogą, korzystać bo za chwilę będziecie mogły tylko pomarzyć.
nie kuś, mnie nie wolno właśnie i niech tak pozostanie,ale za lampkę wina białego półwytrawnego skłonna byłbym zabić hihihi

Hej kobietki.
Zylwia 3mam dziś kciukasy za Twoja bete, wydaję mi się, że jest szansa, bo za wczesnie testowałaś pierwsza bete :)
Mnie jeszcze cały stres omija bo do kwietnia jeszcze duużo czasu. W piatek hsg. Mam nadzieję, że będzie ok. A jesli nie bedą drożne to z mężem rozmawialismy, że od razu do IVF podejdziemy.
Miłego dnia.

Hej kobietki.
Zylwia 3mam dziś kciukasy za Twoja bete, wydaję mi się, że jest szansa, bo za wczesnie testowałaś pierwsza bete :)
Mnie jeszcze cały stres omija bo do kwietnia jeszcze duużo czasu. W piatek hsg. Mam nadzieję, że będzie ok. A jesli nie bedą drożne to z mężem rozmawialismy, że od razu do IVF podejdziemy.
Miłego dnia.
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc xa 2godzinki bedzie wiadomo ale dzis zaczal mnie bolec brzuch na @ a w piatek powinna przyjsc...

No to ja tez 3mam kciuki za Ciebie ! Bedzie dobrze :)

Nie dziekuje zeby nie zapeszyc xa 2godzinki bedzie wiadomo ale dzis zaczal mnie bolec brzuch na @ a w piatek powinna przyjsc...

No to ja tez 3mam kciuki za Ciebie ! Bedzie dobrze :)
Zylwia trzymam kciuki... Ty chyba miałaś IUI dwa czy trzy dni przede mną a ja betuję dopiero w sobotę... Więc dziś dla Ciebie jest mega szansa żeby ta "zielona fala" na forum trwała...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Zylwia trzymam kciuki... Ty chyba miałaś IUI dwa czy trzy dni przede mną a ja betuję dopiero w sobotę... Więc dziś dla Ciebie jest mega szansa żeby ta "zielona fala" na forum trwała...

Szansa jest ale dzis tak jak pisalam zaczal mnie bolec brzuch na @:( za godzine bedzie wszystko jasne ;) a jak sie czujesz ?

Dziś boli mnie brzuch i plecy od kilku minut (siedzę w pracy z rozpietymi spodniami normalnie) ale jakoś silniej niż zwykle... Buuuuu
A ty jak tam? Cały czas średnie samopoczucie?!

Dziś boli mnie brzuch i plecy od kilku minut (siedzę w pracy z rozpietymi spodniami normalnie) ale jakoś silniej niż zwykle... Buuuuu

Moze to dobry znak ?:) cos tam sie dzieje ?:) Trzymam kciuki zeby Twoja beta byla wysoka !!! :) w piatek wyplakalam sie ,ulzylo mi ...powtorzylam dzis to badanie tak jak moja Doktor kazala ,czekam na wynik ale odrazu zaznaczam ,ze nie licze na cud ;) tylko caly czas mysle czy odrazu w nastepnym cyklu podchodzic ... Ty podchodzilas jedna po drugiej ?

Moze to dobry znak ?:) cos tam sie dzieje ?:) Trzymam kciuki zeby Twoja beta byla wysoka !!! :) w piatek wyplakalam sie ,ulzylo mi ...powtorzylam dzis to badanie tak jak moja Doktor kazala ,czekam na wynik ale odrazu zaznaczam ,ze nie licze na cud ;) tylko caly czas mysle czy odrazu w nastepnym cyklu podchodzic ... Ty podchodzilas jedna po drugiej ?
Nie, miałam cykl przerwy przymusowej... Bo chorowalam

reklama

Trzymam kciuki zeby te objawy byly podtrzymaniem zielonej fali [emoji4] &&

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry