reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To super ...@ ma mi przyjsc 10 i lepiej niech tak sie trzyma :) jutro do niej zadzwonie i bede sie z nia konsultowala !! Kochana teraz 3mam kciuki i musi Ci sie udac :)[/QUOTEjest
To super ...@ ma mi przyjsc 10 i lepiej niech tak sie trzyma :) jutro do niej zadzwonie i bede sie z nia konsultowala !! Kochana teraz 3mam kciuki i musi Ci sie udac :)
jesteś kochana :)

kurcze ale wiesz co narmalnie masz taka super postawe normalnie mam ochote cie poznać:)
No bardzo super hehe szczegolnie dzis jak utopilam swoje smutki w % i plakalam jak male dziecko ;) ale teraz jak za machnieciem czarodziejskiej rozdzki buuuum zniknelo ;) usmiecham sie i patrze w lustro boze jak ja jutro bede wygladala !! Trzeba bedzie sie napracowac nad makijazem ! :) a kto wie moze bedziemy mialy okazje sie spotkac w gabinecie ?;)

No bardzo super hehe szczegolnie dzis jak utopilam swoje smutki w % i plakalam jak male dziecko ;) ale teraz jak za machnieciem czarodziejskiej rozdzki buuuum zniknelo ;) usmiecham sie i patrze w lustro boze jak ja jutro bede wygladala !! Trzeba bedzie sie napracowac nad makijazem ! :) a kto wie moze bedziemy mialy okazje sie spotkac w gabinecie ?;)
no może mam taką nadzieje a z makijazem dasz rade nie takie smutki się maskowało:)

Adunia super... Dawaj znać na bieżąco co i jak...
Do tych kosztow doliczyć trzeba jeszcze ewentualne mrożenia komórek i zarodków... Czyli trzeba liczyć że 10000 plus leki z 1500, to jeszcze tragedii nie ma... Oby tylko się udało... Będę trzymać kciuki że wszystkich sił... I cieszę się razem z tobą... U mnie to będzie następny krok... Tylko mąż nie chce jeszcze... Ale w następnym cyklu mam zrobić amh i będziemy myśleć z gin kiedy będę podchodzić do ivf - czy mogę czekaćczy już trzeba działać..

Suuuuuuper [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

W pracy szaleństwo ale ja się nie daje bo nie mogę się zbędne stresować... Czuję się świetnie, cudownie... Tylko brzuch i plecy pobolewają jak na @, szczególnie po przytulankach - nie wiem czemu już jak okres dopiero za ponad tydzień no ale po ostatniej IUI też tak było więc luz...
A ty Anett jak tam? Jak dziś było?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
ej to moze oznaka ciazy? :) hih fajno by bylo! oj zazdroscilabym. tak pozytywnie:)
chaos ogolniebo to nowe nic nie ma trzeba stworzyc, zbudowac. jest co robic:) jestem w swoim zywiole bolubie jak sie dzieje

ej to moze oznaka ciazy? :) hih fajno by bylo! oj zazdroscilabym. tak pozytywnie:)
chaos ogolniebo to nowe nic nie ma trzeba stworzyc, zbudowac. jest co robic:) jestem w swoim zywiole bolubie jak sie dzieje
To cudownie kochana ze tak się poukładało.. Wierzę ze w sprawach maleństwa też się poukłada... Trzymam kciuki bardzo mocno.... &&&&&

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry