Ja polecialam dzisiaj bo juz nie moglam wytrzymac no i rozczarowanie... Brak ciazy... Tez sie nie znam tylko widse jak dsiewczyny pisza..ktoras tu dzis wspominala ze w 11 dniu poszla na bete i miala chyba ponad 100 jak sie nie myle...jutro dzwonie do lekarza i podchodzimy znowu do IUI nie ma na co czekacNo ok ale do dnia miesiaczki jeszcze 4 dni tak? Ja naprawde się na tym nie znam ale moim zdaniem ktoregos dnia musi być 1 lub 2 zeby wzrosło do 5 tak? To tak czysto teoretycznie pisze. Zalecane jest testowanie po 14 dniach od ovu.
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Poplakalam ,wyzalilam sie co mialam w sercu, nabralam % a teraz juz mi sie nawet plakac nie chce a to dzieki mojemu M jutro dzwonimy do lekarza i podchodzimy do 2 IUI ... Wierze w to,ze jesscze w tym roku bede gruba i nie do zniesienia !!! ))zylwia, specjalnie weszłam na forum żeby poczytać co tam u Ciebie. Smutna wiadomośc :-( Ja po 1 iui mialam 1,47 a po drugiej już bety nie robilam. Po pierwszej strasznie plakalam. Caly świat mi się zawalił bo mocno wierzyłam że iui poprawi to czego nam brakuje do ciąży. Ale nie możemy się poddawać. To dopiero początek ostrej walki. Nie dus uczuć w sobie ale jak ochloniesz to znowu ruszaj do przodu! Ja za chwilę ruszam z 3. IUI i wierzę że mi w końcu się uda :-)
adunnnia90
Fanka BB :)
Wszystkie bedziemy grube i nie do zniesienia to jest plan i trzeba go zrealizowac jak najprędzej [emoji4]Poplakalam ,wyzalilam sie co mialam w sercu, nabralam % a teraz juz mi sie nawet plakac nie chce a to dzieki mojemu M jutro dzwonimy do lekarza i podchodzimy do 2 IUI ... Wierze w to,ze jesscze w tym roku bede gruba i nie do zniesienia !!! ))
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak na prawde 10 dni po iui to może być 9 od ovu.. Jeśli pęcherzyk nie był pęknięty
Ale ze do mojej miesiaczki ? Do mojej miesiaczki jescze tydzien,kalendarzowo wychodzi mi na 10lutegoNo ok ale do dnia miesiaczki jeszcze 4 dni tak? Ja naprawde się na tym nie znam ale moim zdaniem ktoregos dnia musi być 1 lub 2 zeby wzrosło do 5 tak? To tak czysto teoretycznie pisze. Zalecane jest testowanie po 14 dniach od ovu.
bertha
No ok ale do dnia miesiaczki jeszcze 4 dni tak? Ja naprawde się na tym nie znam ale moim zdaniem ktoregos dnia musi być 1 lub 2 zeby wzrosło do 5 tak? To tak czysto teoretycznie pisze. Zalecane jest testowanie po 14 dniach od ovu.
Wlasnie tez sie zawsze nad tym zastanawiam. A jak pełna implantacja moze sie odbywać do 10-11dpo a bhcg wytwarza sie po 2 dniach to moze przeciez byc tak ze dopiero w 12dpo zacznie rosnąć beta od zera w gore? Czy nie? Czy od 10dpo ma rosnąć powyżej 5 i juz?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Zylwia Ty miałaś iui 26 tak? To dziś jest 9 dzień od iui to chyba jednak jest za wczesniej na bete? Do 10 dni może się ovitrelle utrzymywać.. A co do leków to jak masz możliwość to może zadzwoń jutro do lekarz?
Nie no nie wiem...chyba nie ma zadnych watpliwosci ? No oczywiscie ze jutro zadzwonie i zobaczymy co i jak... IUI mialam 25styczniaZylwia Ty miałaś iui 26 tak? To dziś jest 9 dzień od iui to chyba jednak jest za wczesniej na bete? Do 10 dni może się ovitrelle utrzymywać.. A co do leków to jak masz możliwość to może zadzwoń jutro do lekarz?
Ale ja słyszałam, że ovitrell fałszuje na pozytywnie. Jeśli testy wychodzą negatywnie to ovitrell już nie ma w organizmie.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pisces
Ja po przekątnej - BiałystokFajnie, mamy coś wspólnego :-) A przypadkiem nie z Wrocławia też jesteś? :-)
Podziel się: