reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No ok ale do dnia miesiaczki jeszcze 4 dni tak? Ja naprawde się na tym nie znam ale moim zdaniem ktoregos dnia musi być 1 lub 2 zeby wzrosło do 5 tak? To tak czysto teoretycznie pisze. Zalecane jest testowanie po 14 dniach od ovu.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecialam dzisiaj bo juz nie moglam wytrzymac :( no i rozczarowanie... Brak ciazy... Tez sie nie znam tylko widse jak dsiewczyny pisza..ktoras tu dzis wspominala ze w 11 dniu poszla na bete i miala chyba ponad 100 jak sie nie myle...jutro dzwonie do lekarza i podchodzimy znowu do IUI nie ma na co czekac ;)

reklama
zylwia, specjalnie weszłam na forum żeby poczytać co tam u Ciebie. Smutna wiadomośc :-( Ja po 1 iui mialam 1,47 a po drugiej już bety nie robilam. Po pierwszej strasznie plakalam. Caly świat mi się zawalił bo mocno wierzyłam że iui poprawi to czego nam brakuje do ciąży. Ale nie możemy się poddawać. To dopiero początek ostrej walki. Nie dus uczuć w sobie ale jak ochloniesz to znowu ruszaj do przodu! Ja za chwilę ruszam z 3. IUI i wierzę że mi w końcu się uda :-)
Poplakalam ,wyzalilam sie co mialam w sercu, nabralam % ;) a teraz juz mi sie nawet plakac nie chce a to dzieki mojemu M :) jutro dzwonimy do lekarza i podchodzimy do 2 IUI ... Wierze w to,ze jesscze w tym roku bede gruba i nie do zniesienia !!! :)))

Poplakalam ,wyzalilam sie co mialam w sercu, nabralam % ;) a teraz juz mi sie nawet plakac nie chce a to dzieki mojemu M :) jutro dzwonimy do lekarza i podchodzimy do 2 IUI ... Wierze w to,ze jesscze w tym roku bede gruba i nie do zniesienia !!! :)))
Wszystkie bedziemy grube i nie do zniesienia to jest plan i trzeba go zrealizowac jak najprędzej [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak na prawde 10 dni po iui to może być 9 od ovu.. Jeśli pęcherzyk nie był pęknięty

No ok ale do dnia miesiaczki jeszcze 4 dni tak? Ja naprawde się na tym nie znam ale moim zdaniem ktoregos dnia musi być 1 lub 2 zeby wzrosło do 5 tak? To tak czysto teoretycznie pisze. Zalecane jest testowanie po 14 dniach od ovu.

Ale ze do mojej miesiaczki ? Do mojej miesiaczki jescze tydzien,kalendarzowo wychodzi mi na 10lutego

Wlasnie tez sie zawsze nad tym zastanawiam. A jak pełna implantacja moze sie odbywać do 10-11dpo a bhcg wytwarza sie po 2 dniach to moze przeciez byc tak ze dopiero w 12dpo zacznie rosnąć beta od zera w gore? Czy nie? Czy od 10dpo ma rosnąć powyżej 5 i juz?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

A i jeszcze jedno pytanie...luteine pod jezyk mialam brac od tamtej soboty do do poniedzialku (tj 6.02) mialam brac przez te 10dni wlasnie wiec chyba moge sobie juz odpuscic jak w ciazy nie jestem ?

Zylwia Ty miałaś iui 26 tak? To dziś jest 9 dzień od iui to chyba jednak jest za wczesniej na bete? Do 10 dni może się ovitrelle utrzymywać.. A co do leków to jak masz możliwość to może zadzwoń jutro do lekarz?

Zylwia Ty miałaś iui 26 tak? To dziś jest 9 dzień od iui to chyba jednak jest za wczesniej na bete? Do 10 dni może się ovitrelle utrzymywać.. A co do leków to jak masz możliwość to może zadzwoń jutro do lekarz?

Nie no nie wiem...chyba nie ma zadnych watpliwosci ? No oczywiscie ze jutro zadzwonie i zobaczymy co i jak... IUI mialam 25stycznia

reklama
Do góry