Dziewczyny ale my sie nameczymy...ale bedzie nam to wynagrodzone !! Ja wiem juz,ze latwo pisac i w ogole ale widzisz mimo moich takich obaw na forum glebokocw sobie wierzylam ze sie uda ... Fakt beta wyszla jak wyszla ale na kazda z nas przyjdzie pora !!!Evelevel trzymam kciuki: -)
A ja dziś chyba zaczynam wpadać w lekką panikę. Miesiąc temu pęcherzyki ledwo co urosły wystarczająco, a w tym cyklu nic nie czuje, kompletnie nic. Przy stymulacji zawsze miałam jakieś tam kłucie. To nasz ostatni cykl prób i tak marzyłam żeby się udało...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jolancik
Fanka BB :)
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LUTY
04 - Evelevel - beta hcg -powtórka
06 – zylwia - beta hcg - powtórka
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 – Emilianka6966 – test ciążowy
16 – Mikaaaaa - USG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Ogolnie średnio. Mdłości mam jak się robie głodna czyli co 2 h. Musze planować dokładnnie pory jedzenia bo az mi się słabo robi, czesto mam bóle brzucha na szczęście do wytrzymania ale teraz zaczęło coś mnie brać i boli gardło, głowa, katar mam ale nic nie biorę na szczęście gorączki nie ma to nie panikuje. Dnia bez drzemki sobie nie wyobrażam
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
No to w walentynki będziesz miała swoje własne święto zakochanychOgolnie średnio. Mdłości mam jak się robie głodna czyli co 2 h. Musze planować dokładnnie pory jedzenia bo az mi się słabo robi, czesto mam bóle brzucha na szczęście do wytrzymania ale teraz zaczęło coś mnie brać i boli gardło, głowa, katar mam ale nic nie biorę na szczęście gorączki nie ma to nie panikuje. Dnia bez drzemki sobie nie wyobrażamale mąż dużo pomaga mi w domu pierze, odkurza itp. Teraz czekam na kolejną wizytę żeby zobaczyć serduszko mam 14.02 ale myślę czy nie iść trochę wcześniej.
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Pij dużo soku malinowego i wypoczywaj jak najwięcej
Zylwia, bedziesz myslec bo inaczej sie nie da, wspominalas ze na weekend jedziecie do znajomych. Tam sie zrelaksuj, posmiej i wypoczywaj. Zobaczysz czas szybko zleci, zanim sie obejrzysz a bedzie poniedzialek i kolejna beta [emoji6]Pani doktor kazala mi w poniedzialek ewentualniebwe wtorek ale w pobiedzialek juz moge spokojnie isc...powiedziala mi ze spokojnie bo biore luteine podtrzymujaca ciaze i mam brac do poniedzialku tak jak mi kazala i powtorzyc badanie ...nie wiem co mam teraz w sumie myslec...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dzis jedziemy do znajomych na weekend i mam nadzieje ,ze sie zrelaksujeZylwia, bedziesz myslec bo inaczej sie nie da, wspominalas ze na weekend jedziecie do znajomych. Tam sie zrelaksuj, posmiej i wypoczywaj. Zobaczysz czas szybko zleci, zanim sie obejrzysz a bedzie poniedzialek i kolejna beta [emoji6]
Wyniki miedzy 13-14, moze bedzie wczesniej. Zajmuje sie czyms, staram sie nie czekac, bo strasznie wolno czas mija. Dzisiaj spedzam dzien pod kocem z ksiazka i filmami [emoji6] Małż w pracy caly dzien to nikt mi nie bedzie zawracal glowy [emoji23]
reklama
Podziel się: