reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale ja słyszałam, że ovitrell fałszuje na pozytywnie. Jeśli testy wychodzą negatywnie to ovitrell już nie ma w organizmie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostalam pregnyl.. Przekonalyscie mnie co do sikanca zeby nie robic i dlatego udalam sie na bete i przynajmniej juz koniec myslenia calymi dniami czy cos tam mi sie w brzuchu roi czy nie... Teraz tylko wierzyc ze sie uda nastepnym razem :)

reklama
Ale wynik powyżej 1 nie jest do końca negatywny ( zależy od norm w labo) u mnie negatywny jest mniej niż 0.1 i taki zawsze miałam po nieudanych iui. 1,8 znaczy że jednak trochę tego hormonu wykrylo tak? Chyba że normy w labo są tak wysokie. Ja nie mogę zrozumieć tego że hormonu nie ma w ogóle a nagle jest powyżej 5, jeśli on rośnie to chyba od 1 właśnie? Czy albo go nie ma albo od razu jest skok na wysoki?

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostalam pregnyl.. Przekonalyscie mnie co do sikanca zeby nie robic i dlatego udalam sie na bete i przynajmniej juz koniec myslenia calymi dniami czy cos tam mi sie w brzuchu roi czy nie... Teraz tylko wierzyc ze sie uda nastepnym razem :)
Skonsultuj sie z lekarzem ale prawdopodobnie bedzie ci kazal albo powtorzyc bete albo odstawic luteine...bardzo mi przykro...musi sie udac nastepnym razem...

Poplakalam ,wyzalilam sie co mialam w sercu, nabralam % ;) a teraz juz mi sie nawet plakac nie chce a to dzieki mojemu M :) jutro dzwonimy do lekarza i podchodzimy do 2 IUI ... Wierze w to,ze jesscze w tym roku bede gruba i nie do zniesienia !!! :)))
kochana przeżywam to razem z wami:( przytulaski........napisze tak jak wszyscy wiem jak ci ciężko ale dobra jest wasza postawa zę pomimo niepowodzenia już podjeliście aby iść do przodu i wierze z całego serducha że jeszcze w tym roku bedziesz gruba i nieznośna zycze tego Tobie a w zasadzie wszstkim dziewczyną jak i sobie bo już bede próbować poraz 4 i chciałabym powiedzieć naszej dr. żę się udało :)

kochana przeżywam to razem z wami:( przytulaski........napisze tak jak wszyscy wiem jak ci ciężko ale dobra jest wasza postawa zę pomimo niepowodzenia już podjeliście aby iść do przodu i wierze z całego serducha że jeszcze w tym roku bedziesz gruba i nieznośna zycze tego Tobie a w zasadzie wszstkim dziewczyną jak i sobie bo już bede próbować poraz 4 i chciałabym powiedzieć naszej dr. żę się udało :)
No ja wlasnie musze jutro zadzwonic do Niej :) tylko jak @ przyjdzie tak jak ma prsyjsc i bedzie wypadala nastepna IUI to wlasnie nie wiem czy ona wtedy nie bedzie na urlopie ? Bo pamietam ze cos wspominalas :)

n
No ja wlasnie musze jutro zadzwonic do Niej :) tylko jak @ przyjdzie tak jak ma prsyjsc i bedzie wypadala nastepna IUI to wlasnie nie wiem czy ona wtedy nie bedzie na urlopie ? Bo pamietam ze cos wspominalas :)
a urlopie jest od 13 ale tylko przez tydzień a jak coś to ma byc w poniedziałek a o recepte możesz poprosic wcześniej to ci wypisze napewno u mnie już tak się zdażyło a ja czekam jak na jaju bym siędziała bo ja na poniedziałek na liste rezerwową jestenm wpisana i czekam na wiadomość czy mnie przyjmie i o której

n

a urlopie jest od 13 ale tylko przez tydzień a jak coś to ma byc w poniedziałek a o recepte możesz poprosic wcześniej to ci wypisze napewno u mnie już tak się zdażyło
To super ...@ ma mi przyjsc 10 i lepiej niech tak sie trzyma :) jutro do niej zadzwonie i bede sie z nia konsultowala !! Kochana teraz 3mam kciuki i musi Ci sie udac :)

reklama
Do góry