reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Hej dziewczynki ja byłam dziś na USG serduszkowym i wszystko w porządku-niunia ma prawie 1cm:-)i serducho bije.
Jeszcze raz przesyłam moc fluidków ciążowych&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdusia bardzo się cieszę,że wszystko jest ok. Ja idę 02.02.2012 popatrzeć na dzidzię. Kiedy masz kolejna wizytę??

Lotinda-??????????Co się dowiedziałaś???????
Magdusia- super tak poczytać o takich wiadomościach i fajnie, że wszystko OK
Lindi- jak ty z DVD rozmawiasz to ja się aż boję co ja będę odstawiać?!?:eek::eek::eek::eek:

reklama
....Tatusiu rozmawiaj z dzieckiem. Tak, tak masz mówić do brzuszka. A o czym? Jeśli nie masz pomysłu na temat, to opowiedz o tym co dziś robiłeś. Zaangażuj też partnerkę do rozmawiania z maluchem. Takie rozmowy, to też niezłe ćwiczenie na mówienie do malucha po porodzie. Pamiętaj im więcej mówi się do małych dzieci tym szybciej rozwijają swoje umiejętności mówienia.....

takżę ja prowadzę monolgi a mój mąż też:-)

Do góry