reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kurcze sama ilość ok, ale przyrost faktycznie żaden. Ból w tym, że poza potwierdzeniem kolejnym czy beta w ogóle rośnie , czy spada nic więcej nie da rady zrobić teraz. Eve a bierzesz coś z leków?
Tak. Biore luteine 100 i acard 1 tabl dziennie. Dzwonilam wczoraj do gina ze bardzo maly przyrost, bo sie zmartwilam, powiedzial ze mam lezec i czekac do soboty. Nie chce sie nakrecac ale martwie sie troche [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Adunia super... Dawaj znać na bieżąco co i jak...
Do tych kosztow doliczyć trzeba jeszcze ewentualne mrożenia komórek i zarodków... Czyli trzeba liczyć że 10000 plus leki z 1500, to jeszcze tragedii nie ma... Oby tylko się udało... Będę trzymać kciuki że wszystkich sił... I cieszę się razem z tobą... U mnie to będzie następny krok... Tylko mąż nie chce jeszcze... Ale w następnym cyklu mam zrobić amh i będziemy myśleć z gin kiedy będę podchodzić do ivf - czy mogę czekaćczy już trzeba działać..

Suuuuuuper [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

W pracy szaleństwo ale ja się nie daje bo nie mogę się zbędne stresować... Czuję się świetnie, cudownie... Tylko brzuch i plecy pobolewają jak na @, szczególnie po przytulankach - nie wiem czemu już jak okres dopiero za ponad tydzień no ale po ostatniej IUI też tak było więc luz...
A ty Anett jak tam? Jak dziś było?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mrozenie zarodków 600 zl na rok w tym ze pierwszy rok darmowy [emoji6] trzymam za Was kciuki oby ivf nie bylo wam potrzebne [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

03 – angelawwa – wizyta w spr. leków
05 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 – Emilianka6966 – test ciążowy
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dzień dobry o poranku! Dzisiaj mam przypływ pozytywnej energii, wolny dzień w pracy, w domowych pieleszach... Cudownie, no i dzisiaj obiecane pierogi, dopije kawę bezkofeinowa i biorę się do działania;) Wszystkim dziewczynkom życzę udanego dnia i samych pozytywnych informacji;) zapraszam na pierogi i ciasto delicje

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

witam was serdecznie i zimowo:) własnie skończyłam odśnieżanie przed domem:)........super trening:p
ja nie mogę doczekać się poniedziałku:) wreszcie dowiem się kiedy bedzie moja 4 próba:) już nie mogę się doczekać....
zylwia jak sie czujesz?jakies objawy? kiedy testujesz?
dziewczyny tyle tu się dzieje że nie nadążam ale za wszystkie kciuki tzrymam ma być wszystko dobrze tak mówie i tak ma być bo dziś dzień pozytywnego myslenia:)
No hej :) bole @ troche przechodza ,mniej mnie boli brzuch wiec i samopoczucie lepsze...:) objawow chyba zero ? Sama nie wiem nie wsluchuje sie tak jak wczesniej;) no z tym testowaniem to wlasnie nie wiem...mialam testowac w niedziele (ostatnio u nas na forum sa takie szczesliwe ) ale na weekend jedziemy do znajomych i wracamy w niedziele wieczorem...chcialam jutro ale nie wiem czy sobie psuc weekend? Ogolnie nasza Pani Doktor mowila mi zebym zrobila 10dp IUI... Czyli to wypada dzis ale tu dziewczyny mi podpowiadaja ze za wczesnie a Tobie tez zawsze mowila zeby testowac 10dp IUI ? To czekanie to jakas masakra !

No hej :) bole @ troche przechodza ,mniej mnie boli brzuch wiec i samopoczucie lepsze...:) objawow chyba zero ? Sama nie wiem nie wsluchuje sie tak jak wczesniej;) no z tym testowaniem to wlasnie nie wiem...mialam testowac w niedziele (ostatnio u nas na forum sa takie szczesliwe ) ale na weekend jedziemy do znajomych i wracamy w niedziele wieczorem...chcialam jutro ale nie wiem czy sobie psuc weekend? Ogolnie nasza Pani Doktor mowila mi zebym zrobila 10dp IUI... Czyli to wypada dzis ale tu dziewczyny mi podpowiadaja ze za wczesnie a Tobie tez zawsze mowila zeby testowac 10dp IUI ? To czekanie to jakas masakra !
Idz dzis na bete...bedziesz miala juz pewnosc...nie rob sikanca...

Ja robiłam betę w 11 dniu i już wyszło. Co prawda na nie... Beta jest dużo czulsza niż sikane testy. Jeśli naprawdę nie możesz się już doczekać to pójdź dzisiaj i powinno już coś wyjsc. Ale zawsze zostaje ta niepewność, że to dopiero 10 dzień i może za wcześnie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Myslisz ze moge zrobic dzis bete ?
Z Beta też tak różnie wg mnie... Do 10 dni od owulacji dochodzi do zagniezdzenia, jak stało się to wczesnie to HCG się pojawi, a pytałam dr kiedyś to mówił, że HCG w krwi pojawia się do 48 h od zagniezdzenia, o nic nie chodzi tylko o ten niepotrzebny stres

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry