reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja miałam tak w poprzednim miesiącu okres przyszedł punktualnie ale był bardzo skąpy , jeśli nie chodziła bym siku i bym sie nie podcierała to nawet nie wiedziała bym ze mam okres. Dzisiaj jest mój pierwszy dzień cyklu i wygląda to podobnie wczoraj przez cały dzień dwie małe brązowe plamki na wkładce a dzisiaj sucho , jak sikam to coś wyleci a tak nic
No to ja mam dokładnie to samo. Zrobię jutro test bo mam zacząć brać clo. Czyli poprostu tak się zdarza.

reklama
Ogólnie jest to mój 5 ginekolog od 01.01.2016, zawsze trafiałam na takich co kazali sie starac i tyle zero jakich kolwiek skierowań na badania, dopiero dr. Haratym skierował nas na konkretne badania. Dużo słyszałam o klinice Ab ovo o dr. Putowskim i zastanawiam sie nad tym czy może kolejnej inseminacji nie wykonać u niego :)
Ja leczę się u dr. Szkodziaka. Jestem po 3 inseminacji i test ciążowy wyszedł mi pozytywnie. Jednak moja beta strasznie wolno przyrasta więc czeka do jutra i idę zrobić ją po raz 3.
U dr. Haratyma leczy się moja koleżanka, na dniach będzie miała 3 iui, tylko że ona 1-szą miała bez stymulacji a teraz 2 już na clo. Wydaje mi się, że nie ma co zmieniać lekarza, bo słyszałam, że Haratym jest bardzo dobry.
Z resztą pewnie macie iui z dr. Domaciukiem(mikrobilog), więc może wam potwierdzić, że trafiliście w dobre ręce.
U mnie też stwierdzono wrogość śluzu.

Witam
Jestem nowa na forum. Mam pytanie czy na forum są kobiety starające się o dzidzię z lublina ?:) z góry dziękuje za odpowiedź
Ja jestem z okolic Lublina :-) leczę się w Ovum u dr Wdowiaka. Teraz jestem w trakcie stymulacji przed drugą iui. Nie wiem jakie są ogólne opinie o tym lekarzu, ale jak na razie ja nie narzekam: -)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja leczę się u dr. Szkodziaka. Jestem po 3 inseminacji i test ciążowy wyszedł mi pozytywnie. Jednak moja beta strasznie wolno przyrasta więc czeka do jutra i idę zrobić ją po raz 3.
U dr. Haratyma leczy się moja koleżanka, na dniach będzie miała 3 iui, tylko że ona 1-szą miała bez stymulacji a teraz 2 już na clo. Wydaje mi się, że nie ma co zmieniać lekarza, bo słyszałam, że Haratym jest bardzo dobry.
Z resztą pewnie macie iui z dr. Domaciukiem(mikrobilog), więc może wam potwierdzić, że trafiliście w dobre ręce.
U mnie też stwierdzono wrogość śluzu.
D.r Domaciuk nam go polecił, niemam do niego zastrzeżeń z tych wszystkich dr. u których byłam ten jest konkretny wszystko na spokojnie wytłumaczy :) może powinnam zapytać sie go o stymulacje, martwi mnie to ze kolejna inseminacja nieudana. W styczniu miałam robione HSSG sól przepłyneła przez jajowody odrazu więc nie wiem gdzie szukać problemu. A powiedz mi czy robiłaś sobie badania na przeciwciała we krwi?
Trzymam mocno kciuki za to żeby beta jutro była wysoka :)

Ja jestem z okolic Lublina :-) leczę się w Ovum u dr Wdowiaka. Teraz jestem w trakcie stymulacji przed drugą iui. Nie wiem jakie są ogólne opinie o tym lekarzu, ale jak na razie ja nie narzekam: -)

U dr. Wdowiaka miałam robiony Tylko HSSG więc raczej nie pomogę :) czemu masz stymulacje ? mało pęcherzyków czy z owulką coś nie tak ?

reklama
U dr. Wdowiaka miałam robiony Tylko HSSG więc raczej nie pomogę :) czemu masz stymulacje ? mało pęcherzyków czy z owulką coś nie tak ?
U nas główny problem to nasienie męża spowodowane chorobą Hashimoto. U mnie pęcherzyki niby rosną, ale trochę za mało. Sama nie wiem czym kierować się w wyborze lekarza. W marcu i tak wyjeżdżamy, więc jeśli się nie uda to po powrocie w listopadzie in vitro.

Do góry