reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja dzisiaj testowalam - ale ja to takie przedbiegi robie, bo dopiero 10dpo i biel. Na bobotescie po wyschnieciu (kilka godzin) pojawil sie cien, ale bobo testy chyba tak maja, ze taka cieniutka linia po wyschnieciu sie pojawia.
Ja mam teraz cykl naturalny, przedostatni przed in vitro.
Trzymam kciuki oby obyło się bez in vitro [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś ostatni zastrzyk i w poniedziałek na monitoring :-) Chcialaby m już być po iui, bo ta myśl że może się trafić cykl bezowulacyjny jest irytująca

Skoro bierzesz leki na stymulacje nie powinnaś się martwić ;) a co bierzesz fostimon czy cos innego ?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz mensinorm. W tamtym cyklu też, ale pęcherzyki słabo rosły i dwa dni przed iui dostałam dwa fostimony. Co prawda jeden pecherzyk urósł do 20 mm, ale nie wiem czy to nie było za mało i dlatego nie powiodło się. Mam nadzieję, ze teraz będzie lepiej. Teściowa bez przerwy opowiada o swoim drugim wnuku w drodze od brata mojego męża i już mi to bokiem wychodzi. Zero wyczucia i empatii. Chcialaby m żeby i u nas już się udało.

reklama
Niedawno był temat wyników nasienia więc się cofnę nieco do tego. U mojego M w dwóch badaniach 0% ruchu A, 2% prawidłowych, ale milionów dużo. Profertil nic nie podniósł. I tak się zastanawiam czy potrzebna mi ta laparo (w sensie diagnostycznym)? Myślę ze wina jest po stronie mojego M. Czy IUI ma sens z takimi wynikami?

Do góry