reklama
pisces
Fanka BB :)
Przeciw zakrzepom po operacji. Dzięki dziewczyny za opisy swoich doświadczeń. Ja po swojej klasycznej operacji miałam 30 dni zwolnienia. Byłam 6 nocy w szpitalu. Najcięższe było nauczenie się podnoszenia z łóżka.Ja dostałam jeden zastrzyk wieczorem przed operacją... A ty 30??? No to podziwiam
zuzik85
Dziewczyny - zwłaszcza te, które zmagają się ze słabym nasieniem Waszych emków.
Na stronie jednej z Klinik pojawiły się badania, które oferują w diagnostyce niepłodności. Sprawdźcie sobie, czy tam gdzie się leczycie mają takie. Nie wiem, czy to naciąganie pacjentów czy nie, ale może warto byłoby zapytać Waszych lekarzy co sądzą na ten temat. Wkleję Wam te nowe badania:
- test MAR – badanie podstawowe IgG
- test MAR – badanie uzupełniające IgA
- HBA test wiązania kwasu hialuronowego
- fruktoza – badanie biochemiczne nasienia
- alfa-glukozydaza obojętna NAG – badanie biochemiczne nasienia
- kwas cytrynowy – badanie biochemiczne nasienia
Na stronie jednej z Klinik pojawiły się badania, które oferują w diagnostyce niepłodności. Sprawdźcie sobie, czy tam gdzie się leczycie mają takie. Nie wiem, czy to naciąganie pacjentów czy nie, ale może warto byłoby zapytać Waszych lekarzy co sądzą na ten temat. Wkleję Wam te nowe badania:
- test MAR – badanie podstawowe IgG
- test MAR – badanie uzupełniające IgA
- HBA test wiązania kwasu hialuronowego
- fruktoza – badanie biochemiczne nasienia
- alfa-glukozydaza obojętna NAG – badanie biochemiczne nasienia
- kwas cytrynowy – badanie biochemiczne nasienia
natalix0
Ja brałam 3 tabletki dziennie. Nie wiem czy była poprawa, bo tak czy siak mam dużo śluzu -brałam profilaktycznie Ale słyszałam, że po 3 miesiącach widać efekty.DziewcZyny a ile tabletek bralyscie tego wiesiolka?? Po jakim czasie mieliscie poprawę??
zuzik85
Froncia, z czym Ty się nie zgadzasz w moim wpisie o badaniach?
...dałaś ocenę "nie zgadzam się"... Nie chodzi o ocenę
...dałaś ocenę "nie zgadzam się"... Nie chodzi o ocenę
Emilianka6966
Ja brałam 2 tab dziennie oeparolu, szybko zauważyłam poprawę, było go znacznie więcej, ale od wrogości mnie nie uchronił. A dziewczynki które encorton biorą nie macie problemu z zatrzymaniem wody w organizmie? U mnie tak źle nigdy nie było, a brałam już tyle różnych hormonów, sterydów. Zaczęłam się trochę masować, naturalna diureza, ale czy to pomoże...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Agnieś191
Dziewczyny co do robienia testów szybciej to uwżam że trzeba sluchać lekarza kiedys nie mogłam wytrzymać i robiłam szybciej, ale to uczucie rozczarowania...masakra zawsze teraz czekam nie robie szybciej. Poza tym już dwa razy mialam tak, że po czAsue mialam dwue kreski, tak wiem nie powinnam testu odczytywac po czasrie i nie tylko ja te kreski widziałam. Dopiero beta tozwiała wątpliwości. Nie wierze sikańcą
reklama
Froncia, z czym Ty się nie zgadzasz w moim wpisie o badaniach?
...dałaś ocenę "nie zgadzam się"... Nie chodzi o ocenę [/QUOT
Wybacz.. widocznie cos musiało mi się wcisnąć na komórce.. nie chciałam nic ocenić.....
Podziel się: