reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny ! :) nooo duzo ostatnio jest pisane... nie nadazam !:)

Mnie nadal boli brzuch jak na @ ,..no trudno ... Myslicie ,ze jak w sobote zrobie test (o ile nie dostane @) to bedzie wiarygodny ? Bedzie to 11 dni po IUI ? Bo ja juz chyba nie wytrzymam ;( i w sobote wieczorem jedziemy do znajomych i bedziemy tam nocowac wiec nie bede miala jak zrobic u nich w niedziele a czy do poniedzialku wytrzymam ?

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

31 – evelevel – beta hcg

LUTY

01 - Emilianka6966 - IUI
02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – angelawwa – wizyta lekowa
05 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Jolancik wpisz mi jutro powtorke bety [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe dziewczyny ! :) nooo duzo ostatnio jest pisane... nie nadazam !:)

Mnie nadal boli brzuch jak na @ ,..no trudno ... Myslicie ,ze jak w sobote zrobie test (o ile nie dostane @) to bedzie wiarygodny ? Bedzie to 11 dni po IUI ? Bo ja juz chyba nie wytrzymam ;( i w sobote wieczorem jedziemy do znajomych i bedziemy tam nocowac wiec nie bede miala jak zrobic u nich w niedziele a czy do poniedzialku wytrzymam ?
Zylwia spróbuj się uspokoić troszkę bo widzę że strasznie się stresujesz a to nie dobrze... Zrób bete w sobotę albo najlepiej w poniedziałek wtedy będzie już wiarygodna na 100 %... Nie rób testów bo one nie zawsze mówią prawdę... Taka jest moja propozycja a zrobisz jak uważasz... Ja zamierzam udać się na bete 14 dni po IUI jeśli do tego czasu nie dostanę @. A zobacz jest na forum "zielona fala" więc trzeba myśleć pozytywnie... To połowa sukcesu..

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny, ale swoimi pozytywnymi wiadomościami narobiłyście mi nadziei... W poniedziałek dowiem się co tam się dzieje u mnie w brzuchu. Jakoś nic nie czuje, tylko że zawsze okres miałam ponad tydzień, a teraz gdy stymulację zaczęłam wcześniej to już w czwartym dniu miesiączka mi się skończyła. To normalne??

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć nowe dziewczyny!
Gratulacje dla zaciążonych! Dobrze liczę, że już 4 w styczniu!?
Która z Was jest po laparo? Ja mam swoją w marcu. Ogólnie wiem jak wygląda operacja, miałam klasyczna więc ból, szwy, cewnik, lewatywa mnie nie przerażają, a dobre tableteczki tak wszystko zobojętniają . Ale przeraża mnie dziura w pępku. Możecie coś więcej napisać? Ile jest się w szpitalu? I gdzie macie blizny?

Oj dziewczyny, ale swoimi pozytywnymi wiadomościami narobiłyście mi nadziei... W poniedziałek dowiem się co tam się dzieje u mnie w brzuchu. Jakoś nic nie czuje, tylko że zawsze okres miałam ponad tydzień, a teraz gdy stymulację zaczęłam wcześniej to już w czwartym dniu miesiączka mi się skończyła. To normalne??

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy stymulacji od 3dc, następnego dnia już nie miałam okresu, a normalnie 7 dni bite

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry