reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anett co tam u Ciebie? Jak torbiele? Dzwonilas do swojej gin zapytac sie czy to normalne czy jest w porządku wszystko? [emoji20] ja juz mam stersa nie wiem czemu spac nie moge...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie stresuj, do 2 go szybko zleci. :):)
Wiesz co nie dzwonilam po poludniu to ustalo dzi znow tylko plamienie a plamienie to wiem ze jest normalne. Mąż mi mowil zebym nie swirowala bo wyczytal zegdyby torbiel pekla to miala bym bole duze i wymioty. Wiec sie opanowałam :)

reklama
Natalix encorton przepisał mi lekarz, to jest steryd, a acard na serce, ale powoduje rozrzedzenie krwi i ukrwienie narządów, to też mi lekarz przepisał już przy pierwszej stymulacji, u mnie też tylko wrogi śluz.. Jajowody drożne, nasionko męża ok, no cóż ...patrzę z nadzieja na jutrzejszy dzień, druga próba;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Natalix encorton przepisał mi lekarz, to jest steryd, a acard na serce, ale powoduje rozrzedzenie krwi i ukrwienie narządów, to też mi lekarz przepisał już przy pierwszej stymulacji, u mnie też tylko wrogi śluz.. Jajowody drożne, nasionko męża ok, no cóż ...patrzę z nadzieja na jutrzejszy dzień, druga próba;)
Trzymam kciuki za jutrzejsze powodzenie inseminacji! !!!Podobno wrogi śluz to nie wyrok. ...i za którymś razem musi się udać! U Ciebie to będzie drugi i ostatni raz

Bubu masz już jakis termin wyznaczony? Ja jutro podchodzę do drugiej...nie mam już stresu, wiem jak to przebiega, i wiem że własnie stres w niczym mi nie pomoże, mój mąż tez podchodzi do tego na luzie, co jest dla mnie miłym zaskoczeniem. a co do wyników męża, początkowo wcale nie były takie dobre, ale po mojej kuracji, diecie- ostatnio jak u 20-latka. Więc jesli ktoś się boryka z problem od strony tż, służę pomocą:) Oczywiście lekarze wmawiali że nie ma skutecznego leczenia, takie pirdu pierdu, i sam sie lekarz zdziwił że taka poprawa
Emilianka - zdradzaj przepis na Twoja kuracje :)

reklama
Anett96 jak już pisałam suplement diety promen oraz selen z wit. E i dieta, chudy nabiał, ryby, mięso jedynie drobiowie, jak najmniej produktów przetworzonych i bez utwardzaczy i ulepszaczy, i tak w ciągu trzech miesięcy cudowne uzdrowienie rzołnierzyków ;)

Do góry