reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Anett96 jak już pisałam suplement diety promen oraz selen z wit. E i dieta, chudy nabiał, ryby, mięso jedynie drobiowie, jak najmniej produktów przetworzonych i bez utwardzaczy i ulepszaczy, i tak w ciągu trzech miesięcy cudowne uzdrowienie rzołnierzyków ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A ile razy przed wyzdrowieniem mąż miał badanie nasienia?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Natalix dziękuję za słowa otuchy, dzisiaj się bardzo podniosłam jak poczytałam forum, nam też musi się w końcu udać;) [emoji307][emoji307][emoji8]

Ja odkąd jestem na forum też lepiej się czuję! W gronie osób, które Cię rozumieją, zawsze jest raźniej Musi się udać!

Anett96 jak już pisałam suplement diety promen oraz selen z wit. E i dieta, chudy nabiał, ryby, mięso jedynie drobiowie, jak najmniej produktów przetworzonych i bez utwardzaczy i ulepszaczy, i tak w ciągu trzech miesięcy cudowne uzdrowienie rzołnierzyków ;)

tak sorrki potem doczytalam. dzieki :)

Kochana nie stresuj, do 2 go szybko zleci. :):)
Wiesz co nie dzwonilam po poludniu to ustalo dzi znow tylko plamienie a plamienie to wiem ze jest normalne. Mąż mi mowil zebym nie swirowala bo wyczytal zegdyby torbiel pekla to miala bym bole duze i wymioty. Wiec sie opanowałam :)
To masz tak jak ja ja sie naczytal na necie a moj maz potem mnie wyzywa ze sobie wkrecam [emoji4] jak tam jutro do pracy? Czy juz chodzisz od poniedzialku?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

a jak sie czujesz?
W pracy ok?
Ja podróz spoko pendolinko to szybko zlecialo. Jutro 1 welcome day :) i wieczorem powrot do wawy. :)
W pracy tak sobie! Oczywiście już szefowi powytykalam popełniane błędy w dziale... Więc stres jest ...
Czuję się świetnie tylko kluje mnie jajnik cały czas ale tak to ok... Lepiej jak po poprzedniej IUI... Nastawienie bardzo pozytywne i tego się trzymam!!!
A ty jak tam? Już lepiej?

reklama
I jakie były wyniki i na jakie się poprawiły jeśli mogę zapytać.

Nie mam ze sobą dokumentów, ale z tego co pamiętam to ilość zdrowych plemników chyba trzykrotnie, ruchliwość, i czas uplynnienia lepszy jakoś tak, na ostat. Iui miałam podane 180 mln zdrowych plemników, mimo to dalej nic...

Do góry