reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
I sa wyniki [emoji16] tadam beta 33,3 mlU/ml [emoji6] jeszcze nie wierze [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Suuuuper!!!! Gratuluję!!!! Jesteś czwartą z kolei której Nowy Rok przyniósł szczęście!!!! :D Najpierw Hanuta, potem Azjak, niedawno Mikaaaa a dzisiaj Ty!!! :) To forum działa cuda! hehe :D

A dietę stosujemy w sumie od czerwca 2016 i po trzech miesiącach wyniki męża tzn. parametry poprawiły się średnio o 60%. A czy ktos tu walczy z wrogim śluzem? Jestem ciekawa,jak inni sobie radzą
Ja nie miałam jeszcze badania na wrogi śluz choć ja u siebie od początku podejrzewam że to jest moim problemem. Lekarz póki co to nie badał tego bo jeśli nawet wynik był by pozytywny to radą na to jest właśnie inseminacje.

Evelevel-ja też gratuluje - jakie to pocieszające że jednak komus sie udaje-OGROMNE GRATULACJE! A jakie miałaś wskazania do IUI, jesli mogę zapytać?

reklama
Mika i evelevel gratuluje!!!
Ja dzis dostalam okres i dzis jade do Invicty do lekarza po leki itp. Musi zlecic mi badania na te wszystkie wirusy, ciekawe czy sie wyrobie...
i jeszcze hsg 10.02 nie wiem czy nie za pozno bo to bedzie 11dc :/

Do góry