Kciuki !!!Hej dziewuszki. Jade na bete. Jakos strasznie zaczelam sie stresowac, jak wczoraj mialam w sobie stoicki spokoj, tak teraz rece mi sie telepia. Malz mowi, ze nie ma co sie denerwowac i go rozumiem, ale jakos nie potrafie sie uspokoic.
W nocy zlapaly mnie bole jak na @ i snilo mi sie ze przyszla. Ehhhh no nic co ma byc to bedzie [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ale Ci fajnie... [emoji7] chciałabym dolaczyć wkrótce do Ciebie.Ja również trzymam kciuki ja dziś byłam na USG mój kropeczek jest w macicy na swoim miejscu, ciałko żółte widoczne ale na serduszko jeszcze za wczesniej 5 tydz.
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
A mi mąż zrobił następny zastrzyk i na szczęście jeszcze tylko jeden został. Jak ja nie lubię igieł... chociażby miały tylko milimetr to i tak ich nie lubię [emoji24]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem o ktorej. Na pewno dzisiaj za kilka godzin. Pewnie standardowo ok 14
Emilianka6966
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki! Przyjmiecie mnie do swojego grona? walczę o pierwszą dzidzie już kilka lat, jutro podchodzę do kolejnej inseminacji. przeszłam już sporą drogę ...jak widać bez skutku...czasami Was podczytuje, bo tylko tu mogę spotkać się z podobnymi emocjami do swoich, w życiu realnym nie spotyka sie takich osób, albo po prostu o tym się nie mówi...
Witaj [emoji4] A napiszesz coś więcej o sobie? Kto lepiej zrozumie nasze problemy niż dziewczyny przechodzące to samo...Cześć dziewczynki! Przyjmiecie mnie do swojego grona? walczę o pierwszą dzidzie już kilka lat, jutro podchodzę do kolejnej inseminacji. przeszłam już sporą drogę ...jak widać bez skutku...czasami Was podczytuje, bo tylko tu mogę spotkać się z podobnymi emocjami do swoich, w życiu realnym nie spotyka sie takich osób, albo po prostu o tym się nie mówi...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Bubu19821
WitamyCześć dziewczynki! Przyjmiecie mnie do swojego grona? walczę o pierwszą dzidzie już kilka lat, jutro podchodzę do kolejnej inseminacji. przeszłam już sporą drogę ...jak widać bez skutku...czasami Was podczytuje, bo tylko tu mogę spotkać się z podobnymi emocjami do swoich, w życiu realnym nie spotyka sie takich osób, albo po prostu o tym się nie mówi...
adunnnia90
Witamy. Napisz cos wiecej o sobie. Do której inseminacji bedziesz jutro podchodzic?Cześć dziewczynki! Przyjmiecie mnie do swojego grona? walczę o pierwszą dzidzie już kilka lat, jutro podchodzę do kolejnej inseminacji. przeszłam już sporą drogę ...jak widać bez skutku...czasami Was podczytuje, bo tylko tu mogę spotkać się z podobnymi emocjami do swoich, w życiu realnym nie spotyka sie takich osób, albo po prostu o tym się nie mówi...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj !! super ,ze chcesz tu dołaczyc ja tez.niedawno dolaczylam ,jestem po pierwszej inseminacji w niedziele robie test ale bardzo mnie boli brzuch na @ wiec pewnie dostane I nici z tego a Ty ile mialas inseminacji ? Jaki jest u was problem ?Cześć dziewczynki! Przyjmiecie mnie do swojego grona? walczę o pierwszą dzidzie już kilka lat, jutro podchodzę do kolejnej inseminacji. przeszłam już sporą drogę ...jak widać bez skutku...czasami Was podczytuje, bo tylko tu mogę spotkać się z podobnymi emocjami do swoich, w życiu realnym nie spotyka sie takich osób, albo po prostu o tym się nie mówi...
Emilianka6966
Staram się o dzidziusia już 3 lata. Mam 30 lat.Przez ten czas zmieniałam lekarzy,obserwacje monitoringu,stymulacje jajeczkowania,torbiele, ryzyko utraty jajnika itp.Miałam szereg badań,masę słów nadziei ze tym razem to na pewno, bo wszystko ok. Mąż również dogłębnie przebadany. Od października leczę się już w klinice niepłodności, w trakcie badań przygotowujących do pierwszej inseminacji wykryto wrogi śluz ( dwukrotnie test postkoidlany, po stosunku). Jutro mam drugą inseminację. Pierwsza rokowała super- bardzo dużo plemników 180 mln, u mnie dwa pęcherzyki po 21 mm, endometrium 10 mm...i dalej nic. Zakładam 3 próby. Wierzę że się uda, choć czasem wątpię we wszystko,ale to każda z nas przeżywa co miesiąc czekając na testowanie
reklama
Podziel się: