bertha
Fanka BB :)
Zagnieżdża się kropekMnie juz trzeci dzien boli brzuch wiec chyba czarno to widze , 3mam kciuki kochana za Ciebie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zagnieżdża się kropekMnie juz trzeci dzien boli brzuch wiec chyba czarno to widze , 3mam kciuki kochana za Ciebie :*
Suuuperrrr teraz tylko szczęśliwie 9 miesięcy [emoji7]I sa wyniki [emoji16] tadam beta 33,3 mlU/ml [emoji6] jeszcze nie wierze [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I sa wyniki [emoji16] tadam beta 33,3 mlU/ml [emoji6] jeszcze nie wierze [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No takie bole na okres i to silne ,caly czas mam zolte uplawy wiec chyba nic innego ... Tylko ze @powinna byc 10 dopiero.. ;( moj dzien dzis to aby chodze do laziebki bo mysle ze dostalam ... No w niedziele zrobie test..zobaczymyZagnieżdża się kropek
Szkoda ze te bole prsyszly bo mocno wierzylam ze sie uda...z bolami na @ wszystko przeszloZYLWIA trochę więcej wiary w swoje ciało i Maleństwo :-) pozytywne nastawienie to połowa sukcesu : -)
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wrogi śluz....lekarz kazał próbować naturalnie...(bo to badanie podobno jest malo miarodajne,a,że reszta wyników byla dobra,to kazał próbować-dal mi tyko otrivell i costylbegyt aby pęcherzyki były bardziej silne..ale same i tak wzrastając pękają ) Ale to nic nie przyniosło.W następnym cyklu zdecydowaliśmy się na inseminacjęA dietę stosujemy w sumie od czerwca 2016 i po trzech miesiącach wyniki męża tzn. parametry poprawiły się średnio o 60%. A czy ktos tu walczy z wrogim śluzem? Jestem ciekawa,jak inni sobie radzą