reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewuszki. Jade na bete. Jakos strasznie zaczelam sie stresowac, jak wczoraj mialam w sobie stoicki spokoj, tak teraz rece mi sie telepia. Malz mowi, ze nie ma co sie denerwowac i go rozumiem, ale jakos nie potrafie sie uspokoic.
W nocy zlapaly mnie bole jak na @ i snilo mi sie ze przyszla. Ehhhh no nic co ma byc to bedzie [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewuszki. Jade na bete. Jakos strasznie zaczelam sie stresowac, jak wczoraj mialam w sobie stoicki spokoj, tak teraz rece mi sie telepia. Malz mowi, ze nie ma co sie denerwowac i go rozumiem, ale jakos nie potrafie sie uspokoic.
W nocy zlapaly mnie bole jak na @ i snilo mi sie ze przyszla. Ehhhh no nic co ma byc to bedzie [emoji6]

Moje sny jakoś nigdy się nie sprawdzają. Zazwyczaj jest na odwrót, więc wszystko możliwe ;)
Powodzenia :) trzymam kciuki &&&&&

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

31 – evelevel – beta hcg

LUTY

02 - adunnia90 - wizyta w klinice
03 – angelawwa – wizyta lekowa
05 – zylwia – test ciążowy
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu
07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Kciukasy zaciśnięte i czekamy [emoji307]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Kciuki za piękną bete &&& [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was miala torbiel? Ja mam i biore antyki i jedna sie wchlonela a druga sie powiekszyla no i dzis sie martwie bo coprawda plamienie mam non stop od okresu przy tych antykach a dzis jest żywa krew i wyleciały mi dwaskrzepy. w necie sie naczytalam ze torbiel moze peknac i to jest niebezpieczne i oczyszcza sie to operacyjnie. no i boli mnie troche ten lewy jajnik i panikuje czy mi to nie peklo :( miala tak ktoras posiadajac torbiel? pliiiis dajcie znak
Anett co tam u Ciebie? Jak torbiele? Dzwonilas do swojej gin zapytac sie czy to normalne czy jest w porządku wszystko? [emoji20] ja juz mam stersa nie wiem czemu spac nie moge...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry