reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
jutro bede trzymala kciuki :)))) bedzie dobrze :* no tak sie mowi zeby sie nie przejmowC ale jednak uroilam sobie to w glowie I nie omieszkam zapytac jak bede miala nastepna wizyte :) a ja tez po kawce I leze bo moj M mi kazal wczoraj takie zakupy mi zrobil ze przez to siedzebie w domu to sie niezle roztyje :)
Dostałaś L4?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chwila relaksu w pracy i tez kawka[emoji6] co robisz za pysznosci? Ja uwielbiam piec ciasta no i potem je jesc [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja sie boje piec ciesta bo mi.sie wydaje ze mi nie wyjdzie :) ale uwielbiam ciasta na zimno,bardziej tak jak I moj M :) I mam przepis na jedno najpyszniejsze :) joko86 narobilas mi ochoty chyba na weekend zrobie niby mezusiowi ciasto ale tak jak Ty wiekszosc zjem sama hihi :)

Chwila relaksu w pracy i tez kawka[emoji6] co robisz za pysznosci? Ja uwielbiam piec ciasta no i potem je jesc [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Seromakowiec na kruchym spodzie i może szarlotkę bym jeszcze zrobiła (bo ja uwielbiam). A że wzięłam wolne bo myślałam że IUI będzie dziś to trzeba pożytecznie wykorzystać ten czas...

A ja sie boje piec ciesta bo mi.sie wydaje ze mi nie wyjdzie :) ale uwielbiam ciasta na zimno,bardziej tak jak I moj M :) I mam przepis na jedno najpyszniejsze :) joko86 narobilas mi ochoty chyba na weekend zrobie niby mezusiowi ciasto ale tak jak Ty wiekszosc zjem sama hihi :)
Ja też nie lubię piec i piekę bardzo rzadko ale czego się nie robi jak mąż poprosi... Hahaha

reklama
Do góry