reklama
Tak dala mi zwolnienie powiem Ci ze myslalam,ze bardxiej sie bede stresowala ale jednak nie nawet na spokojbie do tego podeszlam nooo niech przychodzi ta @ I do roboty !! )))) a wlasnie nie zapytalam jej jezeli chodzi o wspolzycie po IUI ?zylwia no mnie też bolało przy wkładaniu wziernika potem tylko ten napur....plamienia potem też miałam co do bety to mnie kazała ją zrobic jak nie przyjdzie okres ewentualnie około 12-14 dni po iui.....a zwolnienie ci dała?.....tzrymam kciuki nadaj za pozytywne betowanie i dla niny też
no i nadal czekam na & lepiej niech się nie spóżni o tak to będa nici z iui bo dr. bedzie na feriach
To byla tez moja 1 IUI ... zapisala mi luteine a do tego na swoja reke kwas foliowyZylwia -zazdroszczę luteiny. Mój doktor niczego mi nie zapisał...oj wolałabym wspomóc organizm. No ale cóż...w końcu to 1 iui...jeśli będzie kolejna pogadam z nim o lekach.
vadera
Fanka BB :)
Kwas foliowy to powinna każda z nas brać już zaczynajac myśleć o dziecku. W aptece są dostępne te 4g. Potem gdy pojawia się kropek przechodzi się na te mocniejsze 5g na receptę.
Nina: nie kazdy lekarz wierzy w pomoc zewnętrzną progesteronu. Może też po Twoich wynikach widzieć , że nie jest Ci ona potrzebna. Jeśli jednak zułabys się pewniej wspomagając organizm to po prostu zapytaj lekarza o taką ewentualność. Szkodliwe jest tylko odstawienie progesteronu z dnia na dzień we wczesnej ciąży (np. gdy jeszcze o niej nie wiesz, wówczas spadek gwałtowny progesteronu może zaważyć na ej terminacji)
Nina: nie kazdy lekarz wierzy w pomoc zewnętrzną progesteronu. Może też po Twoich wynikach widzieć , że nie jest Ci ona potrzebna. Jeśli jednak zułabys się pewniej wspomagając organizm to po prostu zapytaj lekarza o taką ewentualność. Szkodliwe jest tylko odstawienie progesteronu z dnia na dzień we wczesnej ciąży (np. gdy jeszcze o niej nie wiesz, wówczas spadek gwałtowny progesteronu może zaważyć na ej terminacji)
Nina001
Mialas jakieś zaburzenia cyklu? Coś co sklonilo ją do dania luteiny? jakies wskazania?To byla tez moja 1 IUI ... zapisala mi luteine a do tego na swoja reke kwas foliowy
Nina001
Przekonałaś mnie. Czas zaufać do końca mojemu doktorowi. Po wynikach porannych hormonów, zadzwonił do mnie bardziej podekscytowany niż kiedykolwiek,że to idealny dzień na inseminacje...i tego będę się trzymać przez następne dni!!!! ;-)Kwas foliowy to powinna każda z nas brać już zaczynajac myśleć o dziecku. W aptece są dostępne te 4g. Potem gdy pojawia się kropek przechodzi się na te mocniejsze 5g na receptę.
Nie nie mialam zadnych zaburzen cyklu ,cykle regularne co 28 I wszystko zawsze okMialas jakieś zaburzenia cyklu? Coś co sklonilo ją do dania luteiny? jakies wskazania?
Jak tam dziewczyny dzień minął... Za wszystkie dzisiejsze IUI trzymam kciuki... Mam pytanie jutro mam zrobić przed wizytą estradiol i lh na cito... Czy muszę być na czczo???
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Mi kazali byc na czczo.Jak tam dziewczyny dzień minął... Za wszystkie dzisiejsze IUI trzymam kciuki... Mam pytanie jutro mam zrobić przed wizytą estradiol i lh na cito... Czy muszę być na czczo???
Pytalas sie gin odnosnie in vitro ? Trzymam kciuki za wszystkie ktore podeszly i podchodza teraz do IUI[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Vadera za tydzien mamy wizyte dotyczaca in vitro moglabys mi napisac o co najlepiej zapytac i o jakie dodatkowe opcje? Z gory dzieki [emoji4]Kwas foliowy to powinna każda z nas brać już zaczynajac myśleć o dziecku. W aptece są dostępne te 4g. Potem gdy pojawia się kropek przechodzi się na te mocniejsze 5g na receptę.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: