Jedna polowa na mysleniu jak wyglada IUI a druuga na lezakowaniu I trzymaniu sama za siebie kciukow I trzymam za wszystkie :*Jak tam dziewczyny dzień minął... Za wszystkie dzisiejsze IUI trzymam kciuki... Mam pytanie jutro mam zrobić przed wizytą estradiol i lh na cito... Czy muszę być na czczo???
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moja następną znajoma jest w ciąży i to od razu w pierwszym cyklu starań. Cieszę się z nią, ale jestem też zła i rozżalona. Nie chce się tak czuć. To tak jakbym zrobiła coś złego. Sama już nie wiem co mu siedzi w sercu. Dlaczego to wszystko takie trudne?!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Pytałam... Powiedziała że jeszcze nam in vitro nie doradza...Mi kazali byc na czczo.
Pytalas sie gin odnosnie in vitro ? Trzymam kciuki za wszystkie ktore podeszly i podchodza teraz do IUI[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Fanka BB :)
To teraz tylko lez i odpoczywaj [emoji4] i nie myśl za duzo choc z doswiadczenia wiem ze to trudne [emoji3]Jedna polowa na mysleniu jak wyglada IUI a druuga na lezakowaniu I trzymaniu sama za siebie kciukow I trzymam za wszystkie :*
Tutaj wszystkie za siebie trzymamy kciuki bo zwycięstwo jednej daje nadzieję drugiejJedna polowa na mysleniu jak wyglada IUI a druuga na lezakowaniu I trzymaniu sama za siebie kciukow I trzymam za wszystkie :*
Taki mam zamiar ! a ja ze stresu nie zapytalam sie Pani Doktor jak to jest ze wspolzyciem po IUI ?To teraz tylko lez i odpoczywaj [emoji4] i nie myśl za duzo choc z doswiadczenia wiem ze to trudne [emoji3]
Mnie juz nie ruszaja takie wiadomosci. Jak sie ktos ze mna dzieli taka informacja gratuluje z calego serca i sie ciesze ,ale staram sie jakos bardzo w to nie angazowac.Moja następną znajoma jest w ciąży i to od razu w pierwszym cyklu starań. Cieszę się z nią, ale jestem też zła i rozżalona. Nie chce się tak czuć. To tak jakbym zrobiła coś złego. Sama już nie wiem co mu siedzi w sercu. Dlaczego to wszystko takie trudne?!
U mnie najgorsza informacja zaraz po poronieniu bylo, ze moja przyjaciolka wpadla z gosciem, ktorego nawet nie kochala. Przezywalam to razem z nia a teraz ona ma slicznego synka i kibicuje mi jak moze.
Musisz sobie jakos przetlumaczyc, ze jest jak jest, zloszczac sie nic nie zdzialasz a bedziesz sie bardziej dolowac [emoji6]
Przyjmij to na zimno jak to mowi moj Malz
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
cikulinka
Fanka BB :)
kurcze wiecie co już niewiem sama zaczynam być jakaś obojętnawiecie co ja niby tez staram się nie przejmowac do siebie al eto jest takie trudne......tez kibicuje i ciesze sie ale jakos tak dziwnie cięzko czasem szczególnie że nie dopada mnie to odrazu tylko w momentach samotności .......naprawde się boje że nie będzi e mi dane byc mamą a przynajmniej coraz bardziej mnie to przeraża....
Mnie juz nie ruszaja takie wiadomosci. Jak sie ktos ze mna dzieli taka informacja gratuluje z calego serca i sie ciesze ,ale staram sie jakos bardzo w to nie angazowac.
U mnie najgorsza informacja zaraz po poronieniu bylo, ze moja przyjaciolka wpadla z gosciem, ktorego nawet nie kochala. Przezywalam to razem z nia a teraz ona ma slicznego synka i kibicuje mi jak moze.
Musisz sobie jakos przetlumaczyc, ze jest jak jest, zloszczac sie nic nie zdzialasz a bedziesz sie bardziej dolowac [emoji6]
Przyjmij to na zimno jak to mowi moj Malz
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko a jakies szczegoly? Ile iui zaleca mowila?Pytałam... Powiedziała że jeszcze nam in vitro nie doradza...
reklama
Odpisałam na privJoko a jakies szczegoly? Ile iui zaleca mowila?
Podziel się: