reklama
Dziewczyny już trzy dni po terminie, a okresu jak nie bylo tak nie ma. Lekarz nie odpowiada, nie wiem co dalej...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny już trzy dni po terminie, a okresu jak nie bylo tak nie ma. Lekarz nie odpowiada, nie wiem co dalej...
Oska, mowilas ze lekarz wraca w piatek? Umow sie na wizye. W moim przypadku po pierwszej IUI cykl trawl 36 dni (IUI w 13 dc) i wszysko bylo ok (tzn. nie bylo cyst i niczego takiego, nie bylo ciazy, te wszytkie leki widocznie troche pomieszaly).
I nie mowie ze to super normalne ale sie zdarza. Nie martw sie tak bardzo i idz w piatek do gina jak dasz rade.
vadera
Fanka BB :)
Zylwia, Nina001- juz jestescie "zainseminacjonowane" ? Jak poszlo?
Dziewczyny, ale wy chudzinki jestescie! Zazdroszcze
Pozdrowienia dla reszty.
Mikaaa czas przeszły (trochę na szczęście). Podczas kuracji magicznych hormonalnych mojego eks lekarza przytyłam w dwa lata 10 kilo! W ciąży natomiast pobiłam Zuzika bo dobiłam do 72 kilo. Teraz jeszcze nie wiem ile ważę. Jakoś nie było okazji sprawdzić po porodzie
pisces
Fanka BB :)
Mi po hycosy (usg z kontrastem) nie robiono IUI, ale powiedziano, że samemu można się starać.I mnie nie było rentgena. Miałam wpuszczany kontrast pod usg i widziałam jak wszystko ładnie się rozplywalo :-)
Ja sie wlasnie najbardziej boje tego tycia po hormonach. Moze glupio to ujelam, bo najbardziej to sie boje ze w ciaze nie zajde mimo sytmulacji i innych zabiegow. Ale generalnie siedzi mi to w glowie, jeszcze sie oczywiscie naczytalam na internetach. Bo ja nie mam tego buforu bezpieczenstwa jesli chodzi o wage ze moge przytyc i jeszcze bedzie ok Ale wiadomo sa kwestie wazne i wazniejsze. A u Ciebie to kwestia czasu, dopiero co potomstwo wydalas na swiatMikaaa czas przeszły (trochę na szczęście). Podczas kuracji magicznych hormonalnych mojego eks lekarza przytyłam w dwa lata 10 kilo! W ciąży natomiast pobiłam Zuzika bo dobiłam do 72 kilo. Teraz jeszcze nie wiem ile ważę. Jakoś nie było okazji sprawdzić po porodzie
Ostatnia edycja:
Już wszystko wiem. Mam czekać tydzień czasu po odstawieniu leków na przyjście okresu. Szkoda tylko, że wcześniej nie poinformował mnie, że jeśli się nie uda to mam przestać brać leki...
A czy jest tu ktoś z Lublina i mógłby doradzić gdzie wstępnie rozglądać się za in vitro? Do kogo się zgłosić?
A czy jest tu ktoś z Lublina i mógłby doradzić gdzie wstępnie rozglądać się za in vitro? Do kogo się zgłosić?
reklama
Dziewczyny moja beta 1183 to 180% wiecej niż w poniedziałek. Wiecie co to może znaczyc?
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: