reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny już trzy dni po terminie, a okresu jak nie bylo tak nie ma. Lekarz nie odpowiada, nie wiem co dalej...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Oska, mowilas ze lekarz wraca w piatek? Umow sie na wizye. W moim przypadku po pierwszej IUI cykl trawl 36 dni (IUI w 13 dc) i wszysko bylo ok (tzn. nie bylo cyst i niczego takiego, nie bylo ciazy, te wszytkie leki widocznie troche pomieszaly).
I nie mowie ze to super normalne ale sie zdarza. Nie martw sie tak bardzo i idz w piatek do gina jak dasz rade.

Hej dziewczyny...wlasnie dotarlam do domu... bardzo nieprzyjemny zabieg boli mnie nadal.. I teraz zauwazylam lekkie plamienie na wkladce to zle ? 3lutego moge juz zrobic test albo bete ... ;)

Zylwia, Nina001- juz jestescie "zainseminacjonowane" ;)? Jak poszlo?
Dziewczyny, ale wy chudzinki jestescie! Zazdroszcze :)
Pozdrowienia dla reszty.

Mikaaa czas przeszły (trochę na szczęście). Podczas kuracji magicznych hormonalnych mojego eks lekarza przytyłam w dwa lata 10 kilo! W ciąży natomiast pobiłam Zuzika bo dobiłam do 72 kilo. Teraz jeszcze nie wiem ile ważę. Jakoś nie było okazji sprawdzić po porodzie:)

Mikaaa czas przeszły (trochę na szczęście). Podczas kuracji magicznych hormonalnych mojego eks lekarza przytyłam w dwa lata 10 kilo! W ciąży natomiast pobiłam Zuzika bo dobiłam do 72 kilo. Teraz jeszcze nie wiem ile ważę. Jakoś nie było okazji sprawdzić po porodzie:)
Ja sie wlasnie najbardziej boje tego tycia po hormonach. Moze glupio to ujelam, bo najbardziej to sie boje ze w ciaze nie zajde mimo sytmulacji i innych zabiegow. Ale generalnie siedzi mi to w glowie, jeszcze sie oczywiscie naczytalam na internetach. Bo ja nie mam tego buforu bezpieczenstwa jesli chodzi o wage ze moge przytyc i jeszcze bedzie ok ;) Ale wiadomo sa kwestie wazne i wazniejsze. A u Ciebie to kwestia czasu, dopiero co potomstwo wydalas na swiat :)

Ostatnia edycja:
Już wszystko wiem. Mam czekać tydzień czasu po odstawieniu leków na przyjście okresu. Szkoda tylko, że wcześniej nie poinformował mnie, że jeśli się nie uda to mam przestać brać leki...
A czy jest tu ktoś z Lublina i mógłby doradzić gdzie wstępnie rozglądać się za in vitro? Do kogo się zgłosić?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry