reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Trzymam kciuki &&&Hej dziewczyny. I mnie jutro zapewne czeka inseminacja - pierwsza i oby ostatnia!
Staramy sie z mezem o malucha od ponad 2 lat. Moje badania ok (owulacje są, zero zaburzen hormonalnych, jajowody drozne..), badania męża też w normie. Irytujace to strasznie...czasem wolalabym zeby przyczyna naszej nieplodnosci byla zdiagnozowana!
W poniedzialek mialam ocene cyklu...pecherzyk jest, dzis wyrazna druga kreska na tescie LH...jutro rano jade do kliniki sprawdzic poziom hormonow i mozliwe,ze po poludniu inseminacja stanie sie faktem.
Mam nadzieje,ze juz niedlugo wszystkie przejdziemy do kolejnego 9-miesiecznego etapu ;-)
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
angelawwa
Zaangażowana w BB
A powiedz mi jesli w cyklu w ktorym chce podejsc mam hsg, to normalnie do iui moge podejsc?Jeśli nie masz jeszcze ustalonych leków do stymulacji to lepiej idź wcześniej, żebyś zdążyła wykupić receptę i ustalić jak brać. Czasem każą przyjmować od 3dc albo od 5 dc (to zależy jakie masz cykle) No chyba, że będziesz startować na naturalnym cyklu, ale przynajmniej ustalisz z lekarzem co i jak.
7dc HSG a owulacja duzo pozniej, wiec chyba mozna? Gdzies czytalam, ze dziewczyny robily iui zaraz po hsg.
Ja podchodziłam w tym samym cyklu. Drożność miałam ok 11 dnia cyklu a owu mam ok 18.A powiedz mi jesli w cyklu w ktorym chce podejsc mam hsg, to normalnie do iui moge podejsc?
7dc HSG a owulacja duzo pozniej, wiec chyba mozna? Gdzies czytalam, ze dziewczyny robily iui zaraz po hsg.
Trzymam kciuki za dzisiejsze iui :-)
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
angelawwa
Zaangażowana w BB
No to know uspokoilasJa podchodziłam w tym samym cyklu. Drożność miałam ok 11 dnia cyklu a owu mam ok 18.
Trzymam kciuki za dzisiejsze iui :-)
jolancik
Myślę, że wtedy nawet mogą być większe szanse na powodzenie z resztą lekarz doradzi najlepiejA powiedz mi jesli w cyklu w ktorym chce podejsc mam hsg, to normalnie do iui moge podejsc?
jolancik
Najlepiej doradzi Ci Twój lekarz, ale myślę że nie powinno być problemuA powiedz mi jesli w cyklu w ktorym chce podejsc mam hsg, to normalnie do iui moge podejsc?
Mi pani dr odradzala. Mowila ze po hsg jest wszystko podraznione i to był rendgen a jajeczko już rosło. Wiec radzila miesiąc zaczekac. Ja kilka dni po hsg miałam plamienia bo jeden jajowod się udrożnił.
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
I mnie nie było rentgena. Miałam wpuszczany kontrast pod usg i widziałam jak wszystko ładnie się rozplywalo :-)Mi pani dr odradzala. Mowila ze po hsg jest wszystko podraznione i to był rendgen a jajeczko już rosło. Wiec radzila miesiąc zaczekac. Ja kilka dni po hsg miałam plamienia bo jeden jajowod się udrożnił.
reklama
ja na 8.50Godzinę będę miała ustalana w czwartek. A ty na którą będziesz to może się zgramy? I tak będziemy tam czekać godzinę....
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: