reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Anett ja tez raz brałam orgametrill i od razu mi się wchłonęła. Trzymam kciuki żeby ci się nie porypalo tak jak mnie ze potem non stop mi się robily te torbiele... Przez 4 miesiące od iui... Moja gin powiedziała ze mi przestymulowali jajniki.
dzięki, ja nie mialam raczej przestymulowanych bo miaa tylko razclo i raz zastrzyk z ovi i po tym sie tak ciagnie..

Adunnia...przykro mi.. noo ale tak jak mółwisz walczymy dalej .... głowa do góry i do przodu ...:) Musi się udać :) A przypomniej co u Was było przyczyna do iui ?

Hej ! :) wlasnie mi przyszly wyniki prolaktyny norma jest od 5.18 a ja mam 2.95 ...lekarz mi kazal brac leki na obnizenie prolaktyny dopoki nie zajde w ciaze ... ja ocene owu jade 24 stycznia a potem IUI...myslicie ze powinnam do niego dzwonic ? Czy to przeszkadza ze jest az tak.niska ?

Dzieki dziewczyny za trzymanie kciuków ale niestety 4 IUI sie nie udala. Zostalo nam in vitro no ale coz nawet nie becze ciesze sie ze mamy jeszcze jakies wyjscie teraz kolejny krok do przodu...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro [emoji22] ale trzeba spiąć poślady i iść dalej w stronę dzidziusia...
Stacje IUI zaliczone i za Wami...
Teraz jazda drogą in vitro...
I wierzę, że ta droga będzie właściwa i dojdziecie nią do celu, którym jest maleństwo... Powodzenia!!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry