reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zdaniem specjalistek z tego forum pewnie to nie lekarz....

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No to wyłoniła się najbardziej obrażona, sory musiałam.

Zawsze można lekarza zapytać z tym progesteronem, przecież w twarz nie da :-) Zapytaj następnym razem po prpstu. Przy naturalnym poczęciu przecież nie bierze się progesteronu i są zdrowie ciąże. Chodzi o to, że po odstawienie progesteronu po 10 dniach, zamiast poczekać do wyniku może prowadzić do NAGŁEGO spadku i niestety straty na tak wczesnym etapie biorąc krwawienie za miesiączkę.

reklama
adunnnia to a propos obrażania? Bo zaczynasz się robić bezczelna a nie pomocna. Czytaj ze zozumieniem zanim zaczniesz się gotować. Wysoka temperatura nie sprzyja staraniom... A co, ja też potrafię :)
To chyba nie wiesz co to bezczelność ale spoko [emoji4] ja nikomu nie mowie ze jego lekarz jest beeee...i ze jak sie nie dostosuje do rad kolezanek to w ciazy nie bedzie albo poroni a wy takie chamskie jestescie... Zrozumcie ze kazdy organizm jest inny kazda potrzebuje inna dawke albo wcale... A nie najmadrzejsze zgrywacie [emoji28]

Przepraszam, ze sie wtrace, ale... nie trzeba byc geniuszem, zeby wyciagnac prosty wniosek: jesli rad udzielaja dziewczyny w ciazy/matki, ktorym sie udalo i udzielaja ich dziewczynom, ktore poki co bezskutecznie sie staraja, to moze jest cos na rzeczy i te pierwsze maja racje?!? Nie jestesmy tu wszystkie z tego samego powodu i dazac do tego samego celu?!?
I co, ze kazdy organizm jest inny? Nie daje Wam do myslenia, ze te ktore Wam o tym progesteronie pisza i to jednoglosnie, sa juz w ciazy albo po niej, a Wy, ktore sie tak upieracie przy swoim - nie?
Wasza sprawa, mozecie zignorowac rady, tylko czy warto?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Adunnnia pomyśl na chłopski rozum, dostarczasz coś organizmowi, żeby pomóc w funkcjonowaniu i nagle jeb koniec, zabierasz mu to?? I uważasz, że to dobre? I zrozum, że nikt nie chce tu nikomu wmawiać czegokolwiek tylko zwrócić uwagę...ale Ty odbierasz to jako atak, mądre głowy itd. Już teraz w każdym poście dogryzasz stąd też z postu na post jest atak i tak można w nieskończoność.

adunnnia to a propos obrażania? Bo zaczynasz się robić bezczelna a nie pomocna. Czytaj ze zozumieniem zanim zaczniesz się gotować. Wysoka temperatura nie sprzyja staraniom... A co, ja też potrafię :)
Vadera Ta laska jest mega bezczelna i wszechwiedzaca...nie wiem po co jej to forum i co ona tu jeszcze robi...chyba tylko zeby jad wprowadzac...niech bedzie na czacie tylko ze swoim lekarzem bo i tak wiekszosci postow nie rozumie...

Adunnnia pomyśl na chłopski rozum, dostarczasz coś organizmowi, żeby pomóc w funkcjonowaniu i nagle jeb koniec, zabierasz mu to?? I uważasz, że to dobre? I zrozum, że nikt nie chce tu nikomu wmawiać czegokolwiek tylko zwrócić uwagę...ale Ty odbierasz to jako atak, mądre głowy itd. Już teraz w każdym poście dogryzasz stąd też z postu na post jest atak i tak można w nieskończoność.
Po pierwszym hejcie ponad dwa miesiace temu na mnie tez na temat progesteronu pytalam sie gina z klinki o to ale pewnie i tak wiecie lepiej i wasi lekarze [emoji4] [emoji122] [emoji106]

reklama
Do góry