ja jezeli bede miala wszystko ok to kolo 24 go stycznie bede miala iui. i tez juz pogadam ile jeszcze mi ich zaleca zeby mialo to sens.Nie IUI to raczej pod koniec miesiąca teraz czekam na @ .
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No mi to od razu powiedziała że max 3 zrobi. Ja z moją pogadam o laparo jeszcze i in vitro ale tak tylko orientacyjnie bo na in vitro na razie nie będziemy się chyba decydować. Dozbieramy kasę i może pod koniec roku jak te IUI się nie powiodą...ja jezeli bede miala wszystko ok to kolo 24 go stycznie bede miala iui. i tez juz pogadam ile jeszcze mi ich zaleca zeby mialo to sens.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez kiedys chodzilam na zumbe ale z tym wszystkim co mialam na glowie yo mi sie odechcialo (( a I nawet w pracy ciezko mi wytrzymac ...najchetniej bym w domu siedziala...nawet moj maz mowi ze juz sie robie jak stara baba...ze nigdzie nie wychodzeZylwia
, oczywiście ze dasz rade! jak my wszystkie!
Dziewczyny mowisie ze sporto to zdrowie. jak juz spielam poslady i ruszylam na zubme - nawet do klubu leciałam w mróz - 10 % na pieszo pol godziny w piatek tak dzis leze w lozku z temperatura 38stopni bo klime mi wlaczyli na zajeciach buuuuu
Zylwia ja mm to samo. Do tego dołuje mnie brak pracy, nie mam ochoty nazadnespotkania no ale postanowilam sie wziac w garsc od nowego roku no i chcezrzucic z 6 kgbotyle przytyłam wiec poszlam na zumbe i o musze znalesc gdzies indziej bo tu klima mnie bedzie rozwalala za kazdym razem..Ja tez kiedys chodzilam na zumbe ale z tym wszystkim co mialam na glowie yo mi sie odechcialo (( a I nawet w pracy ciezko mi wytrzymac ...najchetniej bym w domu siedziala...nawet moj maz mowi ze juz sie robie jak stara baba...ze nigdzie nie wychodze
moze mam teraz chwile podłamania ale niepoddam sie iw poszukiwaniach i w zajscie wciaze!!!
vadera
Fanka BB :)
Bertha hcg jest "widoczne" w moczu od około 3 dni po zagnieżdżeniu. A do zagnieżdżenia dochodzi w okolicach 10 dni od owu. Więc 12 dni to żaden wyznacznik. Jasne, że może pokazać prawidłowy wynik, ale nie jest przesądzający. Natomiast beta to 100% pewność. Także mimo, że tańsze, sikańce w takich terminach (i ogólnie) to moim zdaniem strata pieniędzy, czasu i nerwów
cikulinka
wiem ale jeszcze troche dasz rade trzymam kcuki....a ja byłam wczoraj na ocenie owulacji ale nie u niej tylko u innej no i podała mi zastrzyk na pęknięcie no i mam nadzieje ze że dziś podziałamy i zobaczymy możę coś wyjdzieEh juz powiem Ci zebym chciala miec to za soba...a Ty bedziesz miala teraz jakos wizyte ?
O tez chetnie bym schudla ale nie mam silnej woli ja na szczescie pracuje ale nie zawsze pomaga mi to xapominac o tym problemie.... gratuluje Ci ,ze tak bardzo tego chcesz :*Zylwia ja mm to samo. Do tego dołuje mnie brak pracy, nie mam ochoty nazadnespotkania no ale postanowilam sie wziac w garsc od nowego roku no i chcezrzucic z 6 kgbotyle przytyłam wiec poszlam na zumbe i o musze znalesc gdzies indziej bo tu klima mnie bedzie rozwalala za kazdym razem..
moze mam teraz chwile podłamania ale niepoddam sie iw poszukiwaniach i w zajscie wciaze!!!
Trzymam kciuki kochana za Ciebie:* dzialaj ! :*wiem ale jeszcze troche dasz rade trzymam kcuki....a ja byłam wczoraj na ocenie owulacji ale nie u niej tylko u innej no i podała mi zastrzyk na pęknięcie no i mam nadzieje ze że dziś podziałamy i zobaczymy możę coś wyjdzie
adunnnia90
Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze i IUI sie odbyła :-)ja jezeli bede miala wszystko ok to kolo 24 go stycznie bede miala iui. i tez juz pogadam ile jeszcze mi ich zaleca zeby mialo to sens.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Znam to uczucie...[emoji20]Ja tez kiedys chodzilam na zumbe ale z tym wszystkim co mialam na glowie yo mi sie odechcialo (( a I nawet w pracy ciezko mi wytrzymac ...najchetniej bym w domu siedziala...nawet moj maz mowi ze juz sie robie jak stara baba...ze nigdzie nie wychodze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: