reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ja jezeli bede miala wszystko ok to kolo 24 go stycznie bede miala iui. i tez juz pogadam ile jeszcze mi ich zaleca zeby mialo to sens.
No mi to od razu powiedziała że max 3 zrobi. Ja z moją pogadam o laparo jeszcze i in vitro ale tak tylko orientacyjnie bo na in vitro na razie nie będziemy się chyba decydować. Dozbieramy kasę i może pod koniec roku jak te IUI się nie powiodą...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Zylwia

, oczywiście ze dasz rade! jak my wszystkie!
Dziewczyny mowisie ze sporto to zdrowie. jak juz spielam poslady i ruszylam na zubme - nawet do klubu leciałam w mróz - 10 % na pieszo pol godziny w piatek tak dzis leze w lozku z temperatura 38stopni bo klime mi wlaczyli na zajeciach buuuuu
Ja tez kiedys chodzilam na zumbe ale z tym wszystkim co mialam na glowie yo mi sie odechcialo :((( a I nawet w pracy ciezko mi wytrzymac ...najchetniej bym w domu siedziala...nawet moj maz mowi ze juz sie robie jak stara baba...ze nigdzie nie wychodze :(

Ja tez kiedys chodzilam na zumbe ale z tym wszystkim co mialam na glowie yo mi sie odechcialo :((( a I nawet w pracy ciezko mi wytrzymac ...najchetniej bym w domu siedziala...nawet moj maz mowi ze juz sie robie jak stara baba...ze nigdzie nie wychodze :(
Zylwia ja mm to samo. Do tego dołuje mnie brak pracy, nie mam ochoty nazadnespotkania no ale postanowilam sie wziac w garsc od nowego roku no i chcezrzucic z 6 kgbotyle przytyłam wiec poszlam na zumbe i o :) musze znalesc gdzies indziej bo tu klima mnie bedzie rozwalala za kazdym razem..
moze mam teraz chwile podłamania ale niepoddam sie iw poszukiwaniach i w zajscie wciaze!!!

Bertha hcg jest "widoczne" w moczu od około 3 dni po zagnieżdżeniu. A do zagnieżdżenia dochodzi w okolicach 10 dni od owu. Więc 12 dni to żaden wyznacznik. Jasne, że może pokazać prawidłowy wynik, ale nie jest przesądzający. Natomiast beta to 100% pewność. Także mimo, że tańsze, sikańce w takich terminach (i ogólnie) to moim zdaniem strata pieniędzy, czasu i nerwów ;)

Zylwia ja mm to samo. Do tego dołuje mnie brak pracy, nie mam ochoty nazadnespotkania no ale postanowilam sie wziac w garsc od nowego roku no i chcezrzucic z 6 kgbotyle przytyłam wiec poszlam na zumbe i o :) musze znalesc gdzies indziej bo tu klima mnie bedzie rozwalala za kazdym razem..
moze mam teraz chwile podłamania ale niepoddam sie iw poszukiwaniach i w zajscie wciaze!!!
O tez chetnie bym schudla ale nie mam silnej woli :( ja na szczescie pracuje ale nie zawsze pomaga mi to xapominac o tym problemie.... gratuluje Ci ,ze tak bardzo tego chcesz :*

reklama
Do góry