Evelevel Wy w Bieszczadach byliscie? Suuper. A powiedz jak trasa? Skad jechaliscie? dalo radę jechac autem? my planujemy wyjazd w polowie lutego w gory tez planuje spacerki, mozenawet nauke jazdy na nartach do tego zabiegi - masaze itd. juz nie moge sie doczekac. ja szczerze wolała bym w ciepełko ale to juz burżujstwo by było gdzie jedna osoba pracuje wdomu i dwa razy w roku wakacje za gramanica wiec padło na kryniceWypoczynek swietny. Mroz nam nawet nie przeszkadzal chociaz czasami wieczorem dochodzilo do -30 stopni [emoji16]
Ale spacery byly w dzien. Cieple ubrania i dalo rade chodzic nawet przez caly dzien. Wieczory przy kominku grzane wino i mnostwo przytulania [emoji16]
Dobrze ze az tyle nie myslisz, ale sama po sobie wiem, ze tak do konca sie nie da :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
no to super, znów koło siebie terminem bedziemyTak sobie policzyłam że jak @ w terminie to też IUI wypadnie koło 24...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w Cisnej dokladnie. Polecam!! Malo ludzi jeden sklep, przyroda i bloga cisza :-) jechalismy samochodem z Lublina bo bralismy ze soba naszego Ryska(kocisko nasze) . Dalo rade jechac ale czasami ciezko bylo. Jechalismy ok 8 godzin [emoji12] duzo przystankow plus padal snieg, drogi malo odsniezone.Evelevel Wy w Bieszczadach byliscie? Suuper. A powiedz jak trasa? Skad jechaliscie? dalo radę jechac autem? my planujemy wyjazd w polowie lutego w gory tez planuje spacerki, mozenawet nauke jazdy na nartach do tego zabiegi - masaze itd. juz nie moge sie doczekac. ja szczerze wolała bym w ciepełko ale to juz burżujstwo by było gdzie jedna osoba pracuje wdomu i dwa razy w roku wakacje za gramanica wiec padło na krynice
Jedz polecam nawet zeby sobie pospedzac troche czasu we dwoje ;-)
bertha
Fanka BB :)
Póki @ nie ma to jeszcze nie mogę powiedziec ze nie wyszło. @ we wtorek lub srode ewentualnie.Czyli naturals bez efektu w tym cyklu???? 12 dpo to raczej sikaniec prawdy nie powie. Ja dziś 11 dpo więc w tym tygodniu @ bo na naturalna w czasie grypy nie liczę... I jazda z drugą IUI od nowa....
Bertha hcg jest "widoczne" w moczu od około 3 dni po zagnieżdżeniu. A do zagnieżdżenia dochodzi w okolicach 10 dni od owu. Więc 12 dni to żaden wyznacznik. Jasne, że może pokazać prawidłowy wynik, ale nie jest przesądzający. Natomiast beta to 100% pewność. Także mimo, że tańsze, sikańce w takich terminach (i ogólnie) to moim zdaniem strata pieniędzy, czasu i nerwów
No jeszcze nie tracę całkiem nadziei aż @ nie przyjdzie. Dzisiaj mam gorączkę, katar sie ze mnie leje, masakra... pewnie nie zmruże oczu w nocy przez ten katar..
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Jak najbardziej. Oczywiście że póki brak @ to jest szansa tym bardziej że moim zdaniem test przed terminem @ jest mało wiarygodny... A jak samopoczucie? Jakieś sygnały @ albo najlepiej jej braku?Póki @ nie ma to jeszcze nie mogę powiedziec ze nie wyszło. @ we wtorek lub srode ewentualnie.
No jeszcze nie tracę całkiem nadziei aż @ nie przyjdzie. Dzisiaj mam gorączkę, katar sie ze mnie leje, masakra... pewnie nie zmruże oczu w nocy przez ten katar..
bertha
Jak najbardziej. Oczywiście że póki brak @ to jest szansa tym bardziej że moim zdaniem test przed terminem @ jest mało wiarygodny... A jak samopoczucie? Jakieś sygnały @ albo najlepiej jej braku?
Generalnie od sprzed owu jestem chora. Najpierw jelitówka 2 dni przed owu, żołądek dokuczał tydzień. Potem zatoki, gardło, a jak juz zatoki przeszły, moj M dostał gorączki i chyba mnie zaraził na nowo bo od wczoraj smarkam - wodnisty katar sie leje, i gorączkę mam.. lecę teraz na paracetamolu... dzisiaj troche podbrzusze czuje ale nie wiem czy to z choroby, z kaszlenia mięśnie bolą, czy rzeczywiście podbrzusze - jajniki lub macica. Piersi flaczki. Nic wiecej nie mam.
vadera
Tak w Cisnej dokladnie. Polecam!! Malo ludzi jeden sklep, przyroda i bloga cisza :-) jechalismy samochodem z Lublina bo bralismy ze soba naszego Ryska(kocisko nasze) . Dalo rade jechac ale czasami ciezko bylo. Jechalismy ok 8 godzin [emoji12] duzo przystankow plus padal snieg, drogi malo odsniezone.
Jedz polecam nawet zeby sobie pospedzac troche czasu we dwoje ;-)
A ja z innej beczki: jak takie podróże znosi wasz ogon? Bo ja nie raz się zastanawiałam czy swoich nie zabrać.
bertha
A ja z innej beczki: jak takie podróże znosi wasz ogon? Bo ja nie raz się zastanawiałam czy swoich nie zabrać.
Moje bardzo nie lubią podróży. Jadą z nami tylko wtedy jak wyjeżdżamy na min 2 tyg do rodziców albo na wakacje i zostawiamy je u rodziców. Ale sa bardzo nieszczęśliwe podczas podróży i zestresowane...
jak nie ma nas krócej to zawsze jak jest taka opcja, to prosimy sąsiadkę, jedna lub druga, aby karmiła koty i wypuszczała na pare godzin na ogródek (w lato) bo uwielbiają
reklama
U nas z kolei nie ma problemu. Rysiek od malego jest nauczony podrozy, bo moj Małż jest z miasta oddalonego o 150 km od tego w ktorym mieszkamy. Siedzi sobie w kontenerku, mini kuwete ma na wycieraczce w samochodzie i jesc tez doatanie w drodze. Jednym slowem cyganski kot, moze jezdzic w taborze [emoji16] oczywiscie przed kazdym wyjazdem musimy sie dowiedziec czy w danym miejscu jest akceptowany zwierzak, tylko raz nam sie zdarzylo go nie wziac bo akurat lecielismy do Londynu ale wtedy zajeli sie nim moi rodzice. :-)A ja z innej beczki: jak takie podróże znosi wasz ogon? Bo ja nie raz się zastanawiałam czy swoich nie zabrać.
Podziel się: