No mi tez to mowil I ze wyniki dobre tylko ta prolaktyna za wysoka a tak to wszystko super ....no nic niedlugo zobaczymy chociaz I tak wiem ,ze za pierwszym raczej nie wyjdzie...obym miala potem sile dalej probowacwiem że jest trudno się nie stresować ale powiem ci tak jak mi powiedział twój lekarz będzie dobrze musi się udać jednym za pierwszym razem a innym kiedy indziej ja chodzę do pani doktor ale byłam pare razy u niego na ocenie owulacji
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
napewno będziesz miała siłę chociaż czasem bedzie się to wydawało trudneNo mi tez to mowil I ze wyniki dobre tylko ta prolaktyna za wysoka a tak to wszystko super ....no nic niedlugo zobaczymy chociaz I tak wiem ,ze za pierwszym raczej nie wyjdzie...obym miala potem sile dalej probowac
bertha
Fanka BB :)
Bertha Ty nie zapeszaj. Po co wam te sikańce?
Bo szybko pokazują wynik w domu.
Jak by była beta we krwi to i w moczu po całej nocy. Chyba..?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Eh juz powiem Ci zebym chciala miec to za soba...a Ty bedziesz miala teraz jakos wizyte ?napewno będziesz miała siłę chociaż czasem bedzie się to wydawało trudne
myślę,że takBo szybko pokazują wynik w domu.
Zylwia
Dziewczyny mowisie ze sporto to zdrowie. jak juz spielam poslady i ruszylam na zubme - nawet do klubu leciałam w mróz - 10 % na pieszo pol godziny w piatek tak dzis leze w lozku z temperatura 38stopni bo klime mi wlaczyli na zajeciach buuuuu
, oczywiście ze dasz rade! jak my wszystkie!No mi tez to mowil I ze wyniki dobre tylko ta prolaktyna za wysoka a tak to wszystko super ....no nic niedlugo zobaczymy chociaz I tak wiem ,ze za pierwszym raczej nie wyjdzie...obym miala potem sile dalej probowac
Dziewczyny mowisie ze sporto to zdrowie. jak juz spielam poslady i ruszylam na zubme - nawet do klubu leciałam w mróz - 10 % na pieszo pol godziny w piatek tak dzis leze w lozku z temperatura 38stopni bo klime mi wlaczyli na zajeciach buuuuu
Czyli naturals bez efektu w tym cyklu???? 12 dpo to raczej sikaniec prawdy nie powie. Ja dziś 11 dpo więc w tym tygodniu @ bo na naturalna w czasie grypy nie liczę... I jazda z drugą IUI od nowa....Bo szybko pokazują wynik w domu.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko to mniej wiecej kiedy iui? cos kojarze 13 go? tak??Czyli naturals bez efektu w tym cyklu???? 12 dpo to raczej sikaniec prawdy nie powie. Ja dziś 11 dpo więc w tym tygodniu @ bo na naturalna w czasie grypy nie liczę... I jazda z drugą IUI od nowa....
reklama
Nie IUI to raczej pod koniec miesiąca teraz czekam na @ .Joko to mniej wiecej kiedy iui? cos kojarze 13 go? tak??
Podziel się: